fbpx

Horoskop junij 2022: prvi poletni mesec prinaša zanimive spremembe

Foto: Mateus Campos Felipe / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Prihaja poletje in z njim pozitivni astrološki dogodki, ki bodo vplivali na večino astroloških znamenj. Če imate dovolj slabih novic in pasivne energije, se vam bodo prihodnji mesec začele uresničevati sanje.

Predstavljamo vam mesečni horoskop za junij 2022.

Kaj so nam zvezde pripravile na področju ljubezni, dela in zdravja, izveste v naslednjih vrsticah!

Oven – horoskop junij 2022

Začetek junija bo v znamenju napetih pogovorov s partnerjem, šlo bo za napake iz preteklosti, ki si jih težko priznate in partnerju se ne boste tako zlahka opravičili. Poskusite najti kompromis in partnerja na miren način vrniti v sedanji trenutek z obljubo, da si boste ustvarili boljšo prihodnost. Druga polovica meseca bo mirna, še posebej lepo bo samskim ovnom, ki lahko pričakujejo sklenitev razmerja z osebo, ki pogosto potuje.

via GIPHY

V preteklem obdobju ste dobro načrtovali svoje finance in se naučili pomembne lekcije, na nekoliko težji način pa ste se uspeli obvladati in se izogniti prenagljenim nakupom. Poslovno stanje je junija stabilno, večjih sprememb ni pričakovati. Resnica je, da to ni najboljši mesec za menjavo službe, raje bodite potrpežljivi v trenutnem poslovnem položaju in se posvetite zasebnemu življenju in hobijem.

Bik – horoskop junij 2022

Junij prinaša bikom številne ključne trenutke v odnosu z ljubljeno osebo, predvsem romantične trenutke v dvoje, ki vaju bodo povezali in okrepili vajino zvezo. Morda ste načrtovali zaroko, če je tako, je zdaj pravi čas. Samski uživajo v času, preživetem s prijatelji, se počutijo dobro v svoji koži in izžarevajo optimizem. Pritegnili boste številne snubce, a trenutno niste osredotočeni na vstop v resno razmerje.

via GIPHY

Pričakujete nove projekte, ki pa zamujajo, celotna poslovna situacija v vas vzbuja nemir, ki ga prenašate na poslovne sodelavce. Poskusite ostati mirni, v drugi polovici junija se bo retrogradni tok planeta ustavil in nenadoma boste naleteli na nove projekte.

Dvojčki – horoskop junij 2022

Dvojčka vstopata v svoj mesec popolnoma razbremenjena, z nekakšnim subtilnim mirom in zaupanjem v partnerja, ki sta ju skrbno gradila pred meseci. Vendar vas mirno obdobje čaka šele v prvih treh tednih v mesecu, konec junija pa se boste naveličali vsakdanjega življenja in iskali boste nove ideje in hobije. Samski naj ne pričakujejo večjih sprememb na področju ljubezni, svojo energijo boste usmerili vase ter osebni razvoj in napredek. Morda boste presenečeni, ko ugotovite, da ima prijatelj, ki ga že dolgo poznate, čutna čustva do vas.

via GIPHY

V zadnjih mesecih ste osredotočeni na zasebno življenje in niste imeli volje do novih poslovnih projektov. Začeti boste morali junija, vaši nadrejeni ne bodo prenašali vaše melanholije. Poskusite ostati disciplinirani in v dobrih odnosih s sodelavci, da boste pri delu uspevali.

Rak – horoskop junij 2022

Težko je sprejeti spremembe in vaš odnos se sooča z izzivi, ki se jim ne morete izogniti. Poskusite razumeti svojega partnerja, bodite v oporo in preživite težko obdobje, ki vas lahko doleti junija. Sproščeni trenutki z družino čakajo samske, osredotočeni boste na svojce in jim boste želeli ugoditi ter preživeti čim več časa v njihovi družbi. Možni so krajši izleti, s katerim od sorodnikov, junij je rezerviran za uživanje.

via GIPHY

Trenutno ste osredotočeni na nove poslovne projekte in želite doseči zastavljene cilje, vendar poskušajte najti ravnovesje, da vam služba ne vzame vse energije. Če je potrebno, poiščite pomoč pri svojih sodelavcih in bodite pripravljeni na kompromis. Čaka vas ponudba za krajše službeno potovanje sredi junija, imeli se boste možnost povezovanja z zanimivimi poslovnimi sodelavci iz tujine.

Lev – horoskop junij 2022

Junij je za večino Levov sproščujoč mesec, s partnerjem boste poskušali preživeti čim več časa in ustvariti lepe spomine. Ne boste razmišljali o težavah iz preteklosti, zdaj je pravi čas, da se osredotočite vase, se sprostite in naberete moči za doseganje novih ciljev. Samski levi bodo tudi uživali v začetku poletja, se sprostili s prijatelji in bili razpoloženi za spoznavanje novih ljudi.

via GIPHY

V poslovnem načrtu vas čakajo izzivi, vtis imate, da vam različni poslovni projekti uhajajo iz rok. To je daleč od realnosti, treba se je osredotočiti in ustvariti dobro komunikacijo s sodelavci, saj je nemogoče sam slediti vsem.

Devica – horoskop junij 2022

Po umiritvi, ko ste si napolnili baterije, boste imeli moč in voljo za soočanje z različnimi izzivi in ​​partnerja boste začeli boriti za vašo zvezo, zakon in ustvarjati boljše življenjske pogoje. Ves junij bo v znamenju pozitivnega vzdušja, borili se boste zase ali ste svobodni ali v zvezi in zakonu. Sanjali boste o dolgih potovanjih in počitnicah, poskusite načrtovati krajše potovanje z ljubljeno osebo.

via GIPHY

Tekom junija vas čaka stabilna finančna in poslovna situacija, ni razloga za notranji nemir, ki ga čutite. Bojite se nepredvidenih aktivnosti, da bi se znebili nervoze, iz tedna v teden podrobno načrtujete delovne naloge. Še posebej sproščen je konec junija, ko je mogoče pričakovati dvig. Z doseženimi poslovnimi uspehi boste zadovoljni!

Tehtnica – horoskop junij 2022

Morda ste se v zadnjih nekaj mesecih počutili čustveno negotovi in ​​ste premislili o svojem odnosu s partnerjem. Junij je pravi čas, da se odkrito pogovorite in zbližate, ustvarite skupne cilje za krepitev ljubezenskega odnosa. Samske tehtnice bodo spoznala izjemno zanimivo osebo, ki rada potuje, možen pa je tudi skupen vikend izlet. Počutili se boste, kot da ste v pravljici!

via GIPHY

Napeti astrološki vidiki v prvem tednu junija lahko vplivajo na vaše poslovne načrte, lahko pozabite in izgubite pomembne papirje, kar bo povzročilo razpravo z nadrejenimi. Ne dovolite, da vas ena napaka vzame zlahka. Dobro se organizirajte in najprej spoštujte sebe, govorite o sebi v najboljši luči in poudarite svoje poslovne lastnosti.

Škorpijon – horoskop junij 2022

Škorpijoni se v ljubezenskem razmerju še naprej obnašajo po starem, ponavljajo naučene vzorce, ki dušijo njihovega partnerja. Poskusite se sprostiti in najti kompromis, prva dva tedna junija se izogibajte prepirom in skušajte biti partnerju v oporo, on vas najbolj potrebuje. Svobodni pripadniki znamenja se bodo posvetili izhodom in svojemu zanemarjenemu, družabnemu življenju. Z mistično in duhovito osebo lahko stopite v priložnostni odnos.

via GIPHY

Osredotočeni ste na zasebno življenje, v preteklem obdobju ste dosegli veliko število ciljev in ste zadovoljni s poslovno situacijo. Temu primerno bo junij za večino škorpijonov miren mesec, prinesel vam bo pozitivno vzdušje v ekipi in uspeli se boste izogniti težkim sestankom in delovne naloge prepustili kolegom – mislite, da ste naredili dovolj.

Strelec – horoskop junij 2022

Prejšnji tedni so pod vplivom retrogradnega Merkurja naredili nered v strelčevem ljubezenskem življenju. Samski strelci so sicer razmišljali o spravi z osebo iz preteklosti, a ta ideja utegne v začetku junija počasi zbledeti. Strelci morajo v zvezi in zakonu dokazati svojo zvestobo in predanost partnerju, si postaviti nove cilje vajini zvezi, da bosta skupaj napredovala in uživala v ljubezni.

via GIPHY

Osredotočeni ste na zasebno življenje in tako bo ostalo do zadnjega tedna junija, ko vas čakajo novi poslovni projekti. Svetujemo vam, da v prvih tednih meseca čim bolj počivate in si naberete moči za projekte, ki bodo v ekipo prinesli veliko mero stresa. Finančna situacija je dobra, večina Strelcev bo denar namenila za potovanja ali pa bo aranžma rezervirala čisto za konec poletja.

Kozorog – horoskop junij 2022

V marec vstopite neobremenjeni, če še niste potovali, boste imeli možnost počitka v prvem tednu v mesecu. Izkoristite vsak prosti trenutek za sprostitev in uživanje v bližini vaše najdražje osebe. Samski naj bi dvorili zaposleno osebo, takšno vedenje boste šteli za žalitev, a bo oseba vztrajna, kar lahko vodi v konflikt. Sporočite ljudem okoli vas svoja stališča, da vas bodo spoštovali.

via GIPHY

Do sredine maja v službi ne boste čutili napetosti, srečali boste udobno in prijetno vzdušje, ki vam bo ustrezalo. Druga polovica meseca vam prinese prepire s sodelavci, imate občutek za število svojih delovnih nalog in merite ure, ki ste jih preživeli v službi. Odkrito se pogovarjajte in jim dajte vedeti, da nihče ni popoln in da je za uspešno podjetje pomembno biti kolegialen.

Vodnar – horoskop junij 2022

Junij je mesec akcije, mesec, v katerem boste samozavestni in se spogledovali vsak dan. Počutite se, kot da ste se zbudili iz dolgega zimskega spanca in to je priložnost za začetek resne zveze. Od partnerja lahko pričakujete predlog in splošno formalizacijo odnosa, poročeni pa romantične trenutke z ljubljeno osebo, ki vam bo skušala ugoditi na vse načine.

via GIPHY

Vaša pozitivna energija se bo čutila tudi na delovnem mestu, poslovne sodelavce boste spodbujali k trdemu delu in dajanju najboljših moči pri novih poslovnih projektih. Vaš nadrejeni bo opazil vaše navdušenje, ga poskušal obdržati in zapisati vaše ideje, da bi jih uresničili v prihodnjih mesecih.

Ribi – horoskop junij 2022

Niste prepričani, kaj lahko pričakujete od ljubljene osebe, malo govorite o sebi in partner vas ne razume. Junij se bo začel napet, manj boste imeli prepirov s partnerjem – poskusite se umiriti in podrobno razložiti, kako se počutite. Samski pričakujejo lepe trenutke s prijatelji, hodili boste ven in se zabavali iz tedna v teden.

via GIPHY

Ne vem, ali je pravi čas za zamenjavo službe, če želite svoj življenjepis poslati v prvem tednu junija. Konec meseca lahko številne ribe pričakujejo pozitiven odziv in dosežejo svoje cilje, a tudi izboljšajo svoje finančno stanje. Če imate možnost izboljšanja, sprejmite, da je junij mesec, ustvarjen za poslovni razvoj in napredek!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!