fbpx

Old Town Luxury House: dizajnerski biser v srcu Splita

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

V srcu prekrasnega Splita se nahaja zanimiv luksuzni apartma Old Town Luxury House, ki svoje goste v hipu začara z domačnostjo in gostoljubjem.

Na odlični lokaciji v Splitu, nedaleč stran od prekrasnih splitskih plaž, pa vendar v neposredni bližini mestnega dogajanja, se nahaja Old Town Luxury House. Čeprav je živahen mestni utrip dosegljiv že z nekaj koraki, pa privatno dvorišče hrup zaduši in gostom nudi umirjen oddih v srcu starega mestnega jedra.

Glavne splitske znamenitosti so zaradi lokacije na dosegu roke, Dioklecijanova palača je le kratek sprehod stran, prav tako glavni trg in muzeji. Apartma se nahaja v lepo obnovljeni stavbi iz 19. stoletja, katere stari kamniti zidovi še dandanes pričajo o bogati zgodovini mesta. Prav to so pri oblikovanju apartmaja za sodobnega popotnika upoštevali tudi lastniki, ki so posamezne zgodovinske karakteristike ohranili in jih nadgradili z modernim dizajnom.

Apartma je primeren za par, saj ima eno samo spalnico, čeprav je dovolj prostoren, da bi v njem prebivalo tudi večje število ljudi. Poleg spalnih prostorov se lahko pohvali z velikim dnevnim prostorom in polno opremljeno kuhinjo, kjer sta tudi pomivalni stroj in mikrovalovna pečica.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!