fbpx

Veja x Mansur Gavriel: novi modeli superg z dozo živahnih barv

Foto: Veja

Sodelovanja na modni sceni so zadnje čase v razcvetu, eden od razlogov pa je, da imajo tako posebnih kosov preprosto daljšo vrednost v omarah. Še posebej mamljivi so zato, ker dobite kos ali modni dodatek s podpisom priznanih oblikovalcev po ugodnejši ceni in tudi sebi ste privoščili kakšen drugačen modni kos

Za vse tiste, ki ste se naveličali skandinavskega minimalizma in osnovnih barv ter si želite v svojo garderobo vnesti vnesti spomladansko živahnost, znamka Veja prinaša prav to.

Znamka Veja je že sodelovala z znanimi oblikovalskimi imeni, kot so Marni in Ricki Owens, sedaj pa predstavlja novo sodelovanje z Mansur Gavrielom. Preoblikoval je klasičen in minimalističen model Veja Campo, ki je zdaj na voljo v živo rumeni, modri, roza in zanimivi krem ​​barvi. Ti enobarvni modeli so navdihnjeni z barvami mavrice, njihova cena pa ni višja od običajnih količin superg Veja. Za supergo boste odšteli 175 dolarjev.

Najbolj prodajani modeli superg VEJA

Zadnja posodobitev 2023-09-30 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Dodatne Informacije

Spletna stran

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.