fbpx

Horoskop: Kaj nam prinaša polna Luna v Levu?

16.2.2022

Foto: envato

Bo res privabila v naše življenje vse, kar si želimo? Poglejmo, kaj nam bo usoda prinesla od 16. februarja dalje in kako lahko izkoristimo njeno energijo!

16. februarja 2022 polna Luna v Levu prinaša pomembno poslanstvo! Odkrili bomo, kje se nahaja naša sreča, in kako se boriti za tisto, kar hočemo!

Spoznali bomo, da sreča ni nedosegljiva, ni daleč od nas – pravzaprav je v nas!

Energija polne Lune nas bo pripeljala do pomembnega cilja, povezanega s kariero. Od tega dne dalje bomo dobro organizirali čas, nagnjeni bomo k potovanjem, spremembam. Naredili bomo vse, da bi dosegli harmonijo uma, telesa in duha.

Odpraviti moramo stare zaplete, opustiti ideje, da moramo trdo delati, da najdemo svoj namen. Reprogramirajmo ta prepričanja, da bomo lahko prepoznali, da se naš namen nahaja v nas in ne okoli nas.

Če ste v prejšnjem obdobju imeli obsesivne misli, je zdaj čas, da se usedete, se osamite in bolje razumete sebe. Sedite z vsemi mislimi, ki se pojavijo, in opazujte, kako polna Luna naredi vse, da vam pomaga ponovno ustvariti in oblikovati nove ideje.

Uživajte v polni Luni. Foto: Jerry Ling / Unsplash

Eno od daril, ki nam jih ponuja ta polna Luna, je energija lahkotnosti. Opomni nas, da moramo biti nežni do sebe in se osredotočiti na ustvarjanje veselja. Biti v stanju veselja je eden najhitrejših načinov povezovanja s potmi naše usode.

Pot veselja in pot namena se zelo pogosto prepletata. Po eni najdemo pot do druge. Če se počutite slabo zaradi nečesa v svojem življenju ali ste razočarani nad dogodki, ki se trenutno dogajajo okoli vas, dovolite vibracijam polne Lune, da prinesejo malo lahkotnosti v vaše življenje in situacije.

Spomnite se, da je vse začasno in minljivo, nato pa poglejte na življenje s svetlejše perspektive.

V teh dneh je smeh močno zdravilo, zato ga poiščite kjer koli in kadar koli. Družite se s prijatelji, poglejte smešen film, preberite smešno knjigo, pustite, da smeh teče skozi vaše bitje. Venera in Mars sta skupaj pod to polno Luno, ki na našo pot pošilja strastno, ustvarjalno in uravnoteženo energijo.

To je trenutek, da odpremo svoja srca. Da okrepimo svoje občutke strasti, da ponovno preučimo svojo povezanost z moškimi in ženskimi energijami.

Venera in Mars sta zelo ustvarjalni sili, ki ju lahko uporabimo ne le za ustvarjalne projekte in navdih, ampak tudi za delo na manifestacijah. Z delom s temi energijami si lahko povečamo možnost, da pritegnemo tisto, kar si želimo.

Naj bo vajin lunin ples čaroben. Foto: Stefano Valtorta / Unsplash

Polna Luna je osvobajajoča, in skupaj z Venero in Marsom lahko pritegnemo energijo, ki nam omogoča, da se počutimo močne, strastne, ustvarjalne in povezane s seboj.

Ta energija je še posebej koristna, če želite manifestirati srečanje s sorodno dušo ali izboljšati romantično razmerje. Če se želite globlje povezati s svojim telesom, spolnostjo ali strastjo do partnerja ali do življenja nasploh, bo ta polna Luna prava za vas.

Uporabite ognjeno energijo Lune v Levu, da sprejmete vse, kar je. Počutite se lepo in samozavestno v svoji koži, sprejmite močne odločitve. Ples in gibanje lahko pomagata okrepiti pozitivne vibracije v vas, pa tudi izrečene afirmacije, ki so namenjene ljubezni do sebe.

Če pogledate vase, se bodo odgovori razkrili sami.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!