fbpx

Horoskop: Kaj potrebujete za občutek sreče?

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Kaj je za vas sreča? Bogastvo? Ljubezen? Razkošje? Hiša ob morju? Luksuzna jahta? Mir? Občutek, da ste ljubljeni? Objem? Pomislite, kaj vas osrečuje ta trenutek!

Osnovna značilnost resnične sreče je notranji mir, in ta nam omogoča, da zunanje težave ne vplivajo na naš občutek sreče. Za notranji mir je temeljno naše stališče do zunanjih okoliščin. Teh namreč ne moremo vedno spremeniti ali jih prilagoditi sebi, lahko pa spremenimo stališče do njih, pravi Dalajlama.

via GIPHY

Kaj pa osrečuje vas glede na vaš astrološki znak? Poglejmo.

Oven

Pustolovščine. Če življenje postane preveč rutinsko in monotono, bo to postala vaša pustolovščina. Počutite se nesrečno, če ne poskusite česa novega.

Bik

Doslednost. Ne želite, da vas ujamejo nepripravljeni. Sanjate o udobnem življenju med ljudmi, ki so vam dragi.

Dvojčka

Prijateljstvo. Ste socialna oseba in zato ne prenašate osamljenosti. Za zabavo ob koncu tedna potrebujete družbo ali pa boste ponoreli.

via GIPHY

Rak

Strast. Hrepenite po intimnosti. Ni pomembno, ali greste ven z ljubeznijo svojega življenja ali samo preživite čas s svojo družino. Brez ljubezni ne morete živeti.

Lev

Pozornost. Sovražite, če vas potisnejo v ozadje. Vedno želite biti v središču pozornosti.

Devica

Občudovanje. Želite, da ljudje občudujejo vaš trud. Potrebujete tudi čestitke s prijaznim tapkanjem po hrbtu.

Tehtnica

Denar. Želite živeti razkošno življenje, polno lepote. Sliši se materialistično, vendar vas te stvari res razveselijo.

via GIPHY

Škorpijon

Finančna varnost. Ne želite nenehno čakati na naslednjo plačo. Sebi in svojim bližnjim želite zagotoviti varno in stabilno življenje.

Strelec

Svoboda. Nočete biti vezani in slediti navodilom nekoga drugega. Potrebujete sposobnost, da se sami odločate, da ste svobodni.

Kozorog

Uspeh. Želite uresničiti svoje karierne ambicije in si pridobiti ugled. Bolj vas skrbi poklicno kot osebno življenje. Za vas je bolj pomembno, da uspete v poslu.

via GIPHY

Vodnar

Meje. Ne želite, da vas ustrahujejo. Želite prijaznost in spoštovanje. Čutite potrebo po postavljanju meja, da vas drugi ne bi prizadeli.

Ribi

Sprejemanje. Želite se obkrožiti z ljudmi, ki vas sprejemajo, motivirajo in vam dovoljujejo, da ste svoji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!