fbpx

Horoskop: Kako moški prekine razmerje glede na njegovo astrološko znamenje

Foto: Envato

Vsak posameznik ima svoj način končanja razmerja. Spomnite se koncev vaših ljubezenskih razmerij in videli boste, da ste osebe zapustili na zelo podoben način.

Nekdo ostane prijatelj z vsako osebo v svojem življenju, medtem je drugi preprosto nočejo več videti.

Ugotovite, s katerim stavkom bodo moški posameznega astrološkega znamenja končali razmerje.

Oven

Aroganten, pošten in nekdo, ki v življenju ne sklepa kompromisov. Oven se bo partnerke razšel s stavkom: “Zadnje čase vse pogosteje gledam ženske in zdi se mi, da me ne privlačiš več kot na začetku razmerja. Mogoče bi bilo bolje, da si vzameva nekaj časa zase.”

via GIPHY

Bik

Bik partnerke ne bo tako zlahka zapustil. Ni eden tistih, ki zapusti svojo dolgoletno razmerje zaradi nekoga bežnega, a ko se odloči, je to res konec. Odšel bo z besedami: “Ne najdem se več v tem razmerju. Nenehno si jezna, slabe volje in ne morem več razmišljati, kaj je narobe. Očitno te ne osrečujem več. To je bolje za oba.”

via GIPHY

Dvojčka

Imajo radi druženje, zabavo in ljudi. V trenutku, ko bodo začutili, da jim onemogočate te užitke, bodo zelo jezni in vam brez zadržkov rekli: “Ta odnos me je začel dušiti, najbolje je, da se razideva. Ali lahko ostaneva prijatelja?” Za razliko od večine, si tega res želijo.

Rak

Rak preprosto izgine, ko ne čuti več čustev. Ne mislite, da ne trpi, ko vas zapusti, saj ne bi bil v razmerju z nekom, kjer ne počuti čustveno blizu. Tudi ko bo on tisti, ki bo odšel, se ne bo razšel čez noč. Ko bo zbral pogum vas bo pogledal v oči, in rekel: “Ne ljubim te več.” Spustil bo glavo, imel bo vtis, da izdaja vas in sebe, a brez čustev preprosto ne more funkcionirati.

Lev

Lev zapusti razmerje v trenutku, ko začuti, da s strani partnerja nima več spoštovanja, kot ga je imel na začetku. Čuti, da ga ne cenite več in da ga ne gledate z enakimi očmi kot na začetku. To zelo vpliva nanj. Zaradi tega lahko zelo trpi, zato se bo od vas zelo jasno poslovil: “Si drugačna. Nisi več ista oseba, ki me je oboževala in se smejala z mano. Ne vem, v čem je problem in me ne zanima, po pravici povedano, v tem odnosu se ne počutim več dobro. Odhajam. ”

via GIPHY

Devica

Devica vas bo zapustila, ko bo začutila, da ji ne dajete toliko, kot ona daje vam. Device so vse življenje v sorazmerju in dajejo toliko, kot jim je dano, a v trenutku, ko se zavejo, da vam dajejo vse, vi pa jim daste drobtinice, tega ne bodo tolerirali, ampak bodo odšli z besedami: ” V zadnjih dneh me nisi prva poljubila. Včeraj sem te poljubil štirikrat, danes te objamem petič, ti pa nič. In vidim, da si se nasmehnila natakarju tako, kot se meni nisi že dolgo. Očitno potrebuješ drug tip moškega. In ne kliči me, prosim. Zbogom. ”

via GIPHY

Tehtnica

Moški tehtnica bo poskušal »uiti« iz razmerja brez kakršne koli razlage. Sovražijo razprave in neprijetne situacije. Najpogostejši razlog za njihov odhod je kakšna nova ljubezen, saj imajo vedno alternativo. Tega vam seveda nikoli ne bo priznal, a vas bo pustil z besedami: “Začela sva se veliko prepirati. In ti se mi zdi, si že našla nekoga. Ne morem biti več v tem razmerju. Seveda bom tam zate, če me kdaj potrebuješ.”

Škorpijon

Ko se škorpijon odloči oditi, ga nič na tem svetu ne bo spodbudilo, da spremeni svojo odločitev. Najpogosteje odide zaradi prizadetega ega, ali odnosa brez strasti. Ne glede na razlog vam bo to zelo jasno povedal brez zadržkov. Včasih se vam morda zdi, da so strašno kruti in neobčutljivi, a takšni so. Če je razlog druga ženska, vam bo rekel: “Imam drugo”, tudi kakršen koli je drugi razlog, vam bo resnica predstavljena neposredno v obraz. Edina stvar, ki vam je nikoli ne bo priznal, je, da ste ga prizadeli.

Strelec

Strelec vas bo pustil z besedami: “Ne bodi jezna name, ampak mislim, da tega ne zmoreva več. In veš, nisem ti rekel, ampak sem kupil karto za tujino, grem s prijatelji. Pokliči prijateljico in pojdita skupaj na počitnice, pojdita v Grčijo” In medtem ko se vi čudite, zaradi vsega, predvsem pa tega, kako vam je upal celo svetovati o poletnih destinacijah, je že v kavarni, kjer načrtuje svoj dopust s prijatelji.

via GIPHY

Kozorog

Kozorogi se težko odločijo za razhod. Niso eden tistih, ki lahko nepremišljeno zapustijo razmerje. Če odide sam, je najverjetnejši razlog za to delo in dejstvo, da v vaših očeh ni dovolj dober. Zapustil vas bo z besedami: “Zadnje čase imam preveč dela. Bolje je, da se poskusimo za nekaj časa distancirati in da se vsak od nas posveti svoji karieri. Žal mi bo, če nekoga najdeš, ampak si zaslužiš najboljše.”

Vodnar

Ko se razide, partnerke ne sovraži, razen, če ga je zapustila ona, potem jo bo ignoriral v nedogled. Zapustil vas bo, ko bo začutil, da mu jemljete čas s prijatelji, in prav s temi besedami vam bo razložil njegov odhod: “Vem, da se sliši neumno, a pogrešam čas s prijatelji. Mislim, da je nepošteno do tebe, da sem vsak vikend z njimi na tekmah, ti pa sediš doma. Čeprav mi govoriš, da ti je to v redu. Bolje je, da se razideva. Karkoli v življenju kaj potrebuješ, boš imela v meni prijatelja.”

via GIPHY

Ribi

Moški ribe odidejo zaradi pomanjkanja čustev, natančneje zaradi pomanjkanja metuljčkov v trebuhu. Trpijo, ko morajo oditi, ta del razmerja jim je zelo neprijeten, zato vas bodo zapustili žalostni z besedami: “Grem. Nisem več srečen. Vem, da tega nisi pričakovala, da se ti vse zdi odlično, ampak samo jaz vem, kako se počutim. Še vedno te imam rad kot osebo, a čas, ki ga preživljava skupaj me ne veseli več. Ne morem delovati proti sebi.”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!