fbpx

Horoskop: Kako zgladiti odnos s posameznim astrološkim znamenjem?

Foto: Esther Tuttle / Unsplash

Ali oseba na drugi strani sprejme opravičilo? Je za kompromise? Ali nikoli ni kriva? Potrebuje čas, da predela in oprosti? Škorpijoni so znani kot maščevalno znamenje, in če jih ne boste takoj po prepiru zaprosili za spravo in odpuščanje, vas bodo uvrstili na črni seznam. Device pa so ljudje, ki zelo zlahka odpustijo in dajo drugo priložnost.

Ljudje smo si različni in kar velja za nekoga, ni nujno, da velja tudi za drugo osebo.

V astrologiji obstajajo znaki z zelo zapletenim značajem, in z njimi ni vedno lahko najti skupnega jezika in se uskladiti. Seveda je to odvisno od številnih dejavnikov.

A če se z nekom težko sporazumevate, to še ne pomeni, da se prepir ne bo razrešil in da se ne boste zgladili sporov.

Element ognja: oven, lev, strelec

Ljudje z ognjenimi znamenji naj bodo previdni, saj lahko v navalu prepira povedo preveč. Z njimi se ni vredno spuščati v močne prepire, ampak je bolje, da jim daste priložnost za miren pogovor.

Znamenje ovna ima zelo žarečo glavo in kratko varovalko. Zato je treba storiti vse, kar je mogoče, da ne ostanejo predolgo v stanju besa. Nikoli jih ne žalite ali zavračajte, če se želijo pobotati z vami.

Tudi z levi se nima smisla prepirati. Ko ste z njimi v prepiru, boste bodisi sami priznali poraz ali pa boste v to prisiljeni. Levi so zelo trmasti, zato tudi pod grožnjo ne bodo priznali svoje krivde.

Po drugi strani pa je sprava s strelcem presenetljivo preprosta in komunikacija z njimi ne zahteva nobenega truda. Samo recite jim, da vam je žal.

Element Zemlje: bik, devica, kozorog

Zemeljska znamenja ne marajo dolgih prepirov, ker so za njih zelo naporni in zaskrbljujoči. Če želite skleniti mir z znaki elementa Zemlje, morate sklepati kompromise in pokazati optimističen odnos.

Eno izmed najbolj maščevalnih znamenj je bik. Ne bo se vam maščeval, a ne bo nikoli pozabil, kako jih pred nekaj leti niste povabili na zabavo, ali ste jim povedali kaj žaljivega. Toda pobotati z njimi se je zelo preprosto, samo priznajte svojo krivdo.

Device so ljudje, ki zelo zlahka odpustijo ljudem, ki prosijo za odpuščanje. Zelo enostavno dajo drugo priložnost. Če pa se napaka ponovi, je veliko težje zaslužiti njihovo odpuščanje.

Kozorog je znamenje, ki ljudem zelo težko odpusti, zato je bolje, da se mu ne zamerite. Brez težav bo rekel, da vam je bilo odpuščeno, globoko v sebi pa bo mislil, da niste oseba, ki se ji zaupa. Zelo je previden, zato se boste morali dolgo boriti, da vam bo resnično odpustil.

Element zraka: dvojčka, tehtnica, vodnar

Najlažje odpustijo zračna znamenja. Morda vas razumejo ali pa tudi ne, vendar to ne bo vplivalo na odpuščanje. Večinoma so to prijazni ljudje, ki preprosto nimajo niti želje niti volje, da bi bili na nekoga jezni.

Dvojčki hitro odpustijo. Včasih bo sicer trajalo nekaj časa, a vseeno narediti prvi korak.

Tehtnica pa je znamenje, ki se rado jezi. Pretvarjajo se, da jih vse moti, v resnici pa so zelo prijazni in nežni. Z njimi se ne poskušajte takoj pomiriti, ampak čez nekaj časa, ko jih jeza mine.

Vodnar je tudi eden od znakov, ki nima časa za jezo. Toda da bi dobili njihovo odpuščanje, ni dovolj samo reči, da vam je žal, ampak se morate začeti drugače obnašati. Če ne, vas popolnoma izrežejo iz svojega življenja.

Vodni element: rak, škorpijon, ribi

Najtežje se je pobotati z vodnimi znaki. Niso namreč le maščevalni, ampak tudi strastni kot znamenja elementa Ognja.

Kot je že znano, so škorpijoni najbolj maščevalni med vsemi znamenji. Če jih ne boste takoj zaprosili za odpuščanje, vas bodo uvrstili na črni seznam, s katerega bo skoraj nemogoče oditi.

Znamenje raka pa pozablja na vse slabo, kot da se to niti ne bi zgodilo, in da bi se z njimi pomiril, jih je treba le prenehati jeziti.

Tudi ribe zlahka odpustijo, a čeprav tega ne bodo priznale, si bodo za vedno zapomnile prepir. Zato bi jih bilo pametno takoj prositi za odpuščanje.

Ne glede na vse zapisano, če ste naredili kaj narobe – se opravičite!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!