fbpx

Horoskop: zakaj se ta astrološka znamenja bojijo biti srečna

S srećo imajo poseben odnos.

Foto: Marcelo Matarazzo / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Nenehno hrepenijo, po nečem, česar nimajo. Zdi se jim, da jim nekaj manjka, da bi lahko bilo bolje, drugače… Ta horoskopska znamenja imajo do sreče nepravilen odnos. Bojijo se biti srečni!

Na neki način se bojijo, da bi bili srečni. Tudi, če imajo vse, kar so si želeli, in so vsi, ki so si jih želeli, v njihovem življenju, se jim zdi, da jim nekaj manjka. V sebi se počutijo prazne, zaradi tega v ničemer ne morejo uživati dolgo.

1. Strelec

Če nimajo stalnega pritoka novih stvari, da bi pritegnili njihovo pozornost, se počutijo nezadovoljne in se nenehno pritožujejo nad vsem. Majhni trenutki sreče jim ne pomenijo veliko.

Potrebujejo nekaj nepričakovanega, velikega ali neznanega, kar bi pritegnilo njihovo zanimanje. Ko ne bodo imeli potrebne spodbude, se bodo dolgočasili, bodo razočarani in nezadovoljni. Redkokdaj so zadovoljni s statusom quo.

2. Kozorog

Velik del njihovega nezadovoljstva izvira iz nezadovoljstva z njegovim finančnim stanjem. Nikoli se jim ne zdi, da imajo dovolj denarja za varčevanje in včasih niti za vsakodnevne potrebe.

Letni horoskop 2022 – veliki letni horoskop za vsa astrološka znamenja (leto 2022)

Vedno delajo in varčujejo. Poskušajo narediti vse, da bi dosegli dobro finančno sliko, a težava je v tem, da ne glede na to, kako dobra je zanje ni nikoli dovolj dobra. Nikoli niti ne pomislijo, da bi lahko upočasnili in cenili to, kar že imajo.

3. Oven

Ovne je težko zadovoljiti, ker vedno iščejo nekaj novega, več vznemirjenja, večji in težji izziv ali preizkušnjo, ki je nemogoče rešiti. Ne želijo živeti v trenutku in tudi dosežki iz preteklosti jim ne dajejo dovolj zadovoljstva.

Vedno sanjajo, kako bi lahko bili nekje drugje ali da bi delali nekaj drugega. To, kar trenutno imajo, jim nikoli ni dovolj.

4. Dvojčka

Dvojčki imajo trenutke prave iskrene sreče, a si ne dovolijo predolgo uživati ​​v nečem dobrem. Potrebujejo stalen dotok novih idej, novih ljudi in življenjskih sprememb, da se počutijo žive. Če se upočasnijo ali dovolijo, da se počutijo udobno v življenjskih okoliščinah, v katerih so, obstaja nevarnost, da bodo postali samozadovoljni. Če ne sprožijo sprememb ali se ne naučijo novih stvari, se bodo počutili ujete in nezadovoljne.

5. Vodnar

Vodnar se že dolgo z ničimer ne zadovolji. Ko bodo dosegli cilj, si bodo hitro postavili novega. Pripadniki tega znamenja so znani po tem, da če ne delajo nenehno na kakšnih izboljšavah ali inovacijah, se dolgočasijo in imajo zelo malo energije.

Ko so zadovoljni, ne bodo tvegali in si postavljali novih izzivov, kar je delno res, saj si ne dovolijo predolgo ostati v tem stanju.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!