fbpx

Horoskop: Kateri šport je za vas najbolj primeren glede na astrološko znamenje

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Ne glede na to, ali gre za jogo, boks, smučanje ali pohodništvo, kaj pravite, da leta 2022 izberete šport, ki bo popolnoma ustrezal vaši osebnosti?

Preverite kateri šport je najbolj primeren za vas glede na astrološko znamenje.

Oven

Ste polni energije in moči in morate preizkusiti svoje fizične meje. Kot ljubitelj hitrosti imate radi, da stvari potekajo hitro. Kot dober vodja ste ustvarjeni, da organizirate in vodite svojo ekipo. Radi tekmujete, in imate športe, ki vam dvignejo adrenalin.
Priporočeni športi: avtomobilske dirke, motokros, kolesarjenje, deskanje, smučanje, boks.

Bik

Imate precej miren značaj, a v sebi vrete. Nekako se morate sprostiti in razbremeniti stres, saj si vse jemljete k srcu. Zato potrebujete šport, ki združuje koncentracijo, umirjenost in sproščenost. Radi si vzamete čas za vse, vendar v svojem tempu.
Priporočeni športi: golf, maraton, judo, joga.

Morda tek? Foto: Alexander Redl / Unsplash

Dvojčka

Ste komunikativni. Nikoli ne počivate, morate biti del ekipe. Šport, v katerem se lahko pogovarjate, premikate in urite svoj um, je tisti, kar vas osrečuje in regenerira.
Priporočeni športi: moderni plesi, hip hop, tenis, joga.

Rak

Ste čustveni, bolj ustvarjalne in umetniške narave kot športne. Za vas je šport način, da sprostite svoja čustva in poslušate svoje telo. Sledite občutkom. Začutiti morate dotik z naravo.
Priporočeni športi: plavanje, joga, tek, veslanje, ples.

Lev

Imate potrebo po toplini in željo, da bi bili na vrhu. Vaš fizični videz je za vas zelo pomemben. Imate ogromno energije, ki jo lahko sprostite, če presežete svoje meje.
Priporočeni športi: raztezanje, boks, joga, crossfit.

Devica

Imate veliko stopnjo koncentracije in radi počnete stvari na svoj način. Vendar vam perfekcionizem marsikaj preprečuje. Ker ste po naravi zadržani, ste nagnjeni k temu, da sami izvajate določeno dejavnost.
Priporočeni športi: maraton, joga, sabljanje, tai chi, lokostrelstvo.

Morda plavanje? Foto: Gentrit Sylejmani / Unsplash

Tehtnica

Dobro počutje je bistveno za vaše duševno in fizično ravnovesje. Zanašate se na nežne športe, ki prinašajo več sprostitve kot fizične bolečine. Cilj je, da se s partnerjem ali prijateljem dobro zabavate, in ohranite svoje telo v dobri formi.
Priporočeni športi: joga, ples, plavanje, pilates, umetnostno drsanje.

Škorpijon

Intenzivnost je edina stvar, ki je za vas resnična. Začutite, se poškoduje, greste do konca svojih moči, preizkusite svoje meje – to vas izpolnjuje. Začutiti morate, da vaše telo ni delalo zaman, zato želite rezultate hitro. Škorpijon si vedno želi več.
Priporočeni športi: boks, kolo, veslanje.

Strelec

Potrebujete široke odprte prostore. Šport je za vas sinonim za svobodo in pobeg. Vaša komunikacijska energija se želi izraziti. Všeč vam je občutek hitrosti in gibanja med koncentracijo.
Priporočeni športi: jahanje, alpsko smučanje, kolesarjenje, tek, veslanje.

Kozorog

Kaj je za vas najpomembnejše? Plezanje, iskanje izzivov, preizkušanje sebe, iskati povezavo med umom in telesom. Ekipni športi niso vaša močna stran. Morate preseči samega sebe. Tako kot škorpijon si tudi kozorog vedno želi več.
Priporočeni športi: joga, plezanje, tek na smučeh, golf.

Ali Uteži? Foto: John Arano / Unspalsh

Vodnar

Morate biti aktivni in biti na prostem. Vaša potreba po izvirnosti in svobodi je bistvena. Vaša energija samo čaka, da se sprosti.
Priporočeni športi: jadranje, kolesarjenje, jahanje, pohodništvo.

Ribi

Začutiti morate zlitje uma in telesa ter sprostiti svojo domišljijo in ustvarjalnost z nežno, neagresivno meditativno dejavnostjo.
Priporočeni športi: pilates, joga, gimnastika, balet.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!