fbpx

Horoskop marec 2022: preveri, kaj prinaša prvi pomladni mesec

Foto: envato

Vse se počasi prebuja. Morda vam marec, če ste samski, prinese novo ljubezen na vašo pot? Kdo ve, kaj vam skriva 31 dni meseca marca. Preverite!

Kaj vas čaka na različnih področjih življenja? Kaj Vam prinaša mesec marec v letu 2022?

Verjamem, da ste že nestrpni. Opisi sledijo v nadaljevanju.

Oven

Posel: Vplivi, ki so vas februarja nekako zadrževali in ovirali, se zdaj bližajo koncu. Marca glejte naprej, ne vračajte se v preteklost. Postopoma se premikate proti popolni stabilnosti, končno imate nadzor nad vsemi dogodki. Vaše finančno stanje se stabilizira.
Ljubezen: Nežnost in podpora, ki ju prejemate od partnerja, vam daje moč za reševanje težav. Nekateri delate velike načrte za skupno življenje. Dobro nadaljevanje zgodbe lahko pričakujte v odnosih, v katerih ste teritorialno oddaljeni od svoje ljubljene osebe. Obeta se nov začetek s partnerjem iz tujine.

via GIPHY

Samski boste vstopili v ljubezensko zgodbo, o kateri ste vedno sanjali. Z 20. marcem vstopate v eno najuspešnejših obdobij med letom, ki vam prinaša boljše odnose s partnerjem, vstopate v nekaj novega in srečnega. Vaša glavna tema bo ljubezen in začetki ljubezni. Ta vpliv vas bo podpiral v naslednjem mesecu. Bodite aktivni.

Bik

Posel: Vztrajnost se vam bo obrestovala, kmalu bo prinesla popolno stabilnost. Vpliv bi lahko prinesel novo službo ali pridobitev zaposlitve. Vse se zgodi nenadoma. Kar vas je zmotilo v februarju, pride na svoje mesto v prvi polovici marca. Ponujena vam je druga priložnost. Najdete dobre rešitve za obveznosti, ki jih še niste poravnali. Možna je tudi podpora starejših družinskih članov.
Ljubezen: Marec vam prinaša jasnejšo sliko stare ljubezni. Marsikdo med vami se je februarja morda sprijaznil s spravo, a za to ne bi smeli ponavljati starih napak. Najuspešnejše sprave dosežete s spreminjanjem starih navad v odnosu s partnerjem. Nova ljubezen bi lahko nadomestila staro.

via GIPHY

Prva polovica marca nakazuje ljubezen skozi delo, ki ga opravljate. Ali je to nekdo, ki se je vrnil v vaše poslovno okolje ali obnovil sodelovanje s starim poslovnim partnerjem. Sredi meseca vas čaka pomembna ljubezenska zveza s partnerjem, s katerim je precejšnja starostna razlika, ali zelo uspešno osebo. Izogibajte se vseh tistih, ki se vam na kakršenkoli način zdijo neodgovorni in površni, ki jih zanima samo zabava in nič več.

Dvojčka

Posel: Ne glede na to, koliko neprijetnosti ali ovir ste imeli v preteklem mesecu, vam marec prinaša rešitve in boljše spremembe. Že po prvem tednu marca čutite, da so vam okoliščine naklonjene. Če ste se februarja napačno odločili, zdaj delate na popravku. Vse vidite bolj jasno in imate rešitev. Sredi meseca je popolna stabilnost in dobri rezultati. Finančno ste dobro podprti.

via GIPHY

Ljubezen: Od začetka marca vse kaže na spravo in srečanja z nekdanjimi ljubeznijo. V zvezi ali zakonu bi morali biti bolj previdni. Ne obljubljajte tistega, za kar niste prepričani, da lahko izpolnite. Simpatije, ki so se že začele, se dobro nadaljujejo. Samo vi bi lahko sami pokvarili odnos, če že začnete z določenimi omejitvami in vsiljevanjem svojih stališč, želja in potreb.

S partnerjem je vse mogoče preseči z dogovorom in manj prilagajanja. Osebi, ki je še vedno vztrajna, da vas osvoji, dajte priložnost, lahko boste pozitivno presenečeni. Drugi del marca opisuje lepe ljubezenske zgodbe s partnerjem, ki živi v tujini.

Rak

Posel: Marec bo za vas zelo pomemben na vseh področjih življenja. Od 6. marca se Jupiter, ki je že dolgo v vašem ozvezdju, giblje neposredno. Spet ste v formi, vračata se vam optimizem in želja po dobrih spremembah. Tudi če se znajdete v neugodni situaciji, ki jo povzročajo nenadne spremembe, najdete odlično rešitev. Večji priliv denarja prihaja iz tujine.

via GIPHY

Ljubezen: Na začetku meseca bodite previdni, če ste v skrivni zvezi. Če pred partnerjem skrivate nekaj pomembnega, bi se to lahko tudi razkrilo. Vse, kar je v nekem smislu skrivnost, bi bilo za vas zelo tvegano. Vpliv, ki vas na svoj način opozarja na poraz, traja do sredine meseca. Vstopate v daljše obdobje, ko bi lahko obnovili razmerje z bivšim partnerjem. Če verjamete vase, veste, kaj je dobro za vas in kaj ne, s svojo vztrajnostjo in predanostjo pridete do želene sprave. Vsako zavrnitev bivšega partnerja jemljite resno. Stopite korak nazaj, v prihodnjem obdobju bodo še drugi ugodni trenutki.

Lev

Posel: Prehod Jupitra v neposredno gibanje, v začetku marca, bo izjemno dobro vplival tudi na vas. V vašem načinu razmišljanja in sprejemanju celotne življenjske situacije pride do pozitivne preobrazbe. Popolnoma ste pripravljeni na večje spremembe, vračata se vam optimizem in pogonska energija. Do sredine marca denar prispe prek nove pogodbe ali partnerja.

via GIPHY

Ljubezen: Od začetka marca se vam odpirajo vrata ljubezni. Mnogi od vas načrtujete skupno življenje. Če ste kaj takega že načrtovali, dogodek pa iz objektivnih razlogov prestavili, se spet ustvarjajo pogoji za realizacijo. Pričakujete lahko ljubezensko srečo. Samski bi lahko srečali pravo osebo. Poleg tega bolj jasno razmišljate o svoji bivši ljubezni. Mnogi od vas bodo izgubili zanimanje za staro ljubezen, pojavi se nekdo nov, začutite tisto toplo in pozitivno energijo, ki napoveduje veliko lepše dni na ljubezenski ravni.

Devica

Posel: Končno prihajate iz splošnega kaosa, ki vas je spremljal v zadnjem mesecu. Po prvem tednu se stvari vrnejo na prvo mesto. Če ste imeli resnejšo kritiko s strani šefa, pride resnica na dan. Večje nagrade in trajni rezultati vas čakajo ta mesec. Vaša potrpežljivost zdaj prinaša veliko duševno moč in varnost.

via GIPHY

Ljubezen: Začetek marca napoveduje izjemno lepo ljubezensko zgodbo. Opisana je čustvena in strastna oseba, ki ničesar ne prepušča naključju, se neposredno bori za vas. Poznanstvo pride prek nekoga ali nečesa – bližnji ljudje okoli nas, pa tudi stiki prek družbenih omrežij.
Napetosti s čustvenim partnerjem, s katerim ste prav tako povezani, popuščajo. Mars je sicer ugoden za vse čustvene stike, ki se dogajajo v službi. Poleg tega marec govori o nekdanjih ljubeznih, spravah, stabilizaciji čustvenega življenja. Ponujena vam je druga priložnost.

Tehtnica

Posel: Uspešno obnavljate nekaj poslovnih stikov, dogovorov. Vse, kar ste v preteklem mesecu nehote naredili narobe imate možnost popraviti. Marec si boste zapomnili po dobrih rezultatih in velikih spremembah na bolje. Vse, kar vas je blokiralo, izgine. Na prvo mesto postavljate sebe in svoje cilje.

via GIPHY

Ljubezen: Sprave, ki so se zgodile februarja, imajo velik potencial za preživetje. Da bo vse lažje in uspešnejše, ne dovolite, da bi kdo od vaših bližnjih vplival na odločitev, ki ste jo že sprejeli. Dobro veste, kaj je vaša sreča. V prvem tednu marca Venera vstopi v astrološko polje ljubezni in napoveduje lepe ljubezenske dogodke, možnost izboljšanja odnosa z ljubljeno osebo.

Kakšno bo nadaljevanje zgodbe, je odvisno izključno od vas. Vsako pretiravanje v pričakovanjih od partnerja bi vam lahko prineslo resnejša nesoglasja in celo razhode. Zmernost in realističen pogled na aktualne dogodke, pa tudi na dogodke v partnerjevem življenju, bi lahko le še utrdila vaš odnos. Ljubosumje bi lahko odgnalo vašega partnerja.

Škorpijon

Posel: Vztrajanje vam že v začetku marca prinese ugodne rezultate. Na neki točki boste prisiljeni spremeniti svoje trenutne načrte v korist prihodnjih dogodkov. Pomembna oseba se vrača v poslovno okolje. Sledite svoji intuiciji, ne posegajte v negotove naložbe, če želite stabilizirati svoje finance.

via GIPHY

Ljubezen: Izkušnje, ki ste jih doživeli, razočaranja, zagotovo ne boste več ponovili. Jasno vam je, kaj si želite, kakšen odnos s partnerjem, kaj vam je všeč in kaj ne. Kakšen tip partnerja bi vam najbolj ustrezal in podobno. To vam bo pomagalo doseči svoje ljubezenske cilje. Ravno ko mislite, da nimate sreče v ljubezni, se bo zgodilo nekaj dobrega. Zgodila se vam bo ljubezen, ki ste si jo želeli.

Strelec

Posel: Marec je ugoden za začetek posla ali kakšne druge dejavnosti, ki bi jo izvajali od doma. Odpravljate se na poslovno potovanje. prišli boste do novih poslovnih stikov, ki bodo v vas prebudili nove ideje. Počutite se veliko bolje, obvladujete situacijo. Mnogi od vas nameravate kupiti avto. čaka vas boljše finančno stanje.

via GIPHY

Ljubezen: Z bivšim partnerjem vas marca združijo nenačrtovane okoliščine. Srečanje bi lahko potekalo na mestu, kjer ste ga najmanj pričakovali. Oseba, ki vam je pomembna, se vrača v vaše življenje. Druga polovica marca bo zelo nevihtna. Zgodili se bodo nenadni in hitri vstopi v novo razmerje. Obstaja možnost ljubezni na prvi pogled.

Kozorog

Posel: V začetku marca bi morali končati, kar ste že začeli februarja. Z nadrejenim se boste lažje dogovorili. Če čakate, se lahko konec meseca znajdete v neugodni situaciji, lahko zamudite priložnost, ki vam ne bo več dana. Nasvet zvestega prijatelja bi vam veliko olajšal dvome. Marec je kot ustvarjen za denar in dobitke.
Ljubezen: Začetek marca vam lahko prinese veliko ljubezen. Odnos, v katerem ste v tem obdobju, bi lahko bil problematičen, če boste od partnerja vztrajno poskušali dobiti tisto, česar vam on ne zmore dati. Potrpežljivost je edino zdravilo.

via GIPHY

Sredi marca so aktualne sprave, srečanja s starimi simpatijami in partnerji. Ne upajte na spravo na prvem zmenku. Bodite topli, prijazni in pričakujte občutno izboljšanje odnosa, ki vodi v dokončno spravo. Tesni prijatelji so lahko tisti, ki vam bodo v tem trenutku v veliko oporo. Marec napreduje, da vam bo ljubezen naklonjena, ne glede na to, ali ste samski, v zvezi ali poročeni.

Vodnar

Posel: V začetku marca ponovno vstopate v eno boljših obdobij v svojem poslovnem načrtu. Imeli ste dovolj časa, da vidite, v čem ste uspešni in kaj zmorete pripeljati do konca. Če je v službi prišlo do sprememb, se v prihodnjih mesecih prilagajate. finance bodo ugodne. Na vidiku je zaposlitev, če jo iščete.

via GIPHY

Ljubezen: Strupenih ljubezenskih odnosov, ki vam prinašajo trpljenje, ne smete vzdrževati. Čas je za spremembe, ki so veliko bolj obetavne. V začetku marca Venera vstopi v vaše ozvezdje in bo tam ostala še naslednji mesec. Ta sprememba na nebu napoveduje ugodno obdobje za ljubezenske dosežke, nove začetke, čas, ko se bolj obračate k sebi in k temu, kar vam prinaša zadovoljstvo. Drugi del meseca oznanja romantično ljubezen.

Ribe

Posel:Bolj resni ste do sebe in svojih potreb, želja. Vse, kar naredite ob prvem poskusu, veste, da je prava stvar. Uspešni boste v vsakem delu, ki ga opravljate z veseljem. Odnosi z ljudmi, ki so vam dragi, bodo odlični. Marec prinaša dobre poslovne dosežke. Finančno stanje se bo izboljšalo.

via GIPHY

Ljubezen: Srečne okoliščine se vračajo k vam, težave, ki vas pestijo več mesecev, pa vas zapuščajo. Prvi teden marca omogoča spravo s partnerjem, s katerim ste že dolgo ločeni. Mnogi od vas načrtujejo skupno življenje. Samski lahko pričakujejo dvorjenje z vseh strani.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!