fbpx

adidas športni modrčki za vsak tip ženske

Foto: adidas

Priljubljena znamka adidas je v sodelovanju z vodilnim inštitutom za biomehaniko prsi in zdravje dojk iz britanske univerze Portsmouth razvila nove udobne športne modrčke, ki so oblikovani z mislijo na žensko telo. Primerna podpora prsi med vadbo je namreč ključnega pomena, škodljivi učinki nošenja napačnega modrčka pa so mnogo žensk pripeljali do hujših težav, kar lahko negativno vpliva na udejstvovanje žensk v športu.

Nova adidasova kolekcija športnih modrčkov je ustvarjena iz naravnih materialov, ki zagotavljajo dodatno prileganje, zmanjšujejo drgnjenje, izdatno hladijo kožo in poskrbijo za zračnost. Modrčki imajo različno močno podporo glede na priložnost nošnje – v kolekciji tako najdemo mehke baletno navdahnjene modele za vsakodnevno rabo, ki omogočajo pravo udobje, hkrati pa zagotavljajo popolno podporo ter se prilagajajo gibanju prsnega predela. Za jogo, pilates in druge nizke do srednje intenzivne vadbe so primernejši višji modrčki, ki pokrivajo večji del prsnega koša, lahkotna tkanina pa omogoča sproščeno gibanje. Modrčki za visoko intenzivne športe in tek pa so zasnovani tako, da nudijo kar največ podpore. Različni modeli so na voljo v razširjenem spektru velikosti, da bi lahko čim več žensk v aktivnostih uživalo povsem brez zadržkov.

Foto: adidas

Ozaveščanju o pomenu pravilne izbire modrčka so se pridružile tudi številne znane Slovenke, kot so osebna trenerka in nekdanja tekmovalka oddaje Exatlon Eva Peternelj, Kaja Casar, ki smo jo spoznali v resničnosti oddaji Sanjski moški, podjetnica in voditeljica podcasta Nina Gaspari, pevka in novopečena mamica Mara Rogelja ter učiteljica joge in kapetanka adidas Runnersov Tamara Pavlovič. Vse naštete bodo na svojih družbenih omrežjih pokazale, kako prijetno je športno udejstvovanje, ko te nič ne tišči, in kako pomembna je ustrezna podpora prsi.

Foto: adidas

Nova kolekcija modrčkov je že na voljo v trgovinah adidas shop in Intersport po Sloveniji. Vsi kupci, ki bodo 25. in 26. februarja obiskali trgovino adidas shop Aleja Ljubljana, bodo ob nakupu modrčka iz nove kolekcije prejeli prav posebno darilo ter imeli možnost poklepetati tudi z znanimi Slovenkami, ki so modrčke že preizkusile.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!