fbpx

Sony LinkBuds: brezžične slušalke vrhunskih zmogljivosti

Foto: Sony

Sony z novimi, resnično brezžičnimi slušalkami LinkBuds predstavlja nov način istočasnega uživanja v priljubljeni glasbi in pomembnih življenjskih trenutkih. Z njimi ste lahko ves čas povezani in v stiku z okoljem, za kar gre zahvala odprti obročasti zasnovi, ki omogoča prehajanje zvoka iz okolja, majhnim dimenzijam in odličnemu prileganju ter kristalno čistemu zvoku in visoki kakovosti klicev.

Z edinstveno obliko slušalk LinkBuds ter z vgrajenimi tehnologijami zaznavanja in prostorskega zvoka je Sony v sodelovanju s partnerji omogočil nova zvočna doživetja na področjih, kot so igranje v obogateni resničnosti, novi načini dela od doma, navigacija z obogateno zvočno resničnostjo in hiter dostop do glasbe. Slušalke LinkBuds bodo na voljo v sivi in beli barvi od februarja 2022 dalje po predvideni maloprodajni ceni 180 evrov.

Vsi vaši svetovi so zdaj vedno povezani

Slušalke LinkBuds imajo edinstveno odprto obročasto obliko, ki omogoča, da se kadar koli povežete z zunanjim svetom, ne da bi morali pri tem žrtvovati svoje doživetje poslušanja. Novo razvit obročasti zvočnik slušalk ima membrano na sredini odprto, kar zagotavlja prehajanje zvoka iz okolice. Med klici boste tako zlahka slišali, če bo kdo v okolici izgovoril vaše ime, med poslušanjem glasbe pa se boste lahko neovirano pogovarjali s prijatelji. S takšno novo zasnovo so slušalke LinkBuds popoln spremljevalec za različne situacije in opravila, kot so delo od doma, igranje iger, poslušanje glasbe in še mnogo drugega.

Foto: Sony

Zaradi izjemno majhnih dimenzij in ergonomske zasnove vam jih nikoli ne bo treba izklopiti. Kakšna mojstrovina je uspela Sonyjevim inženirjem, priča podatek o teži slušalk, ki znaša približno štiri grame. Celotna oblika slušalk je bila medtem zasnovana s pomočjo obsežne zbirke podatkov o oblikah ušes, ki jo Sony dopolnjuje že vse od leta 1982, ko je predstavil prve slušalke na svetu, ki se vstavijo v uho. Ko si jih boste nadeli, boste komaj občutili, da jih nosite, zato bodo postale vaš popoln spremljevalec za ves dan, dan za dnem.

Kristalno čist zvok

Vaši klici so zdaj lahko brez šumov, pogovor pa kristalno čist. Slušalke LinkBuds so opremljene s tehnologijo natančnega zajema zvoka, ki izvaja napredno obdelavo zvočnega signala. Slušalke LinkBuds vam tako omogočajo, da slišite sogovornika, tudi ko ste v hrupnem okolju. Z njimi lahko uživate v visoko kakovostnem zvoku, ne glede na to, kaj vse se tisti trenutek dogaja okrog vas.

Za lažji vsakdan

Sony z novimi slušalkami še bolj kot kdaj koli olajšuje povezovanje vaše izbrane glasbe s svetom, ki vas obdaja – medtem ko s pametnimi funkcijami ves čas ostajate povezani.
Naj vas njihova velikost ne zavede. Slušalke LinkBuds so majhne in enostavne za uporabo, toda polne naprednih funkcij. S širokim območjem zaznavanja gest je celotno upravljanje na dosegu vaših prstov. Z dvakratnim ali trikratnim približanjem prsta lahko predvajanje prilagodite svojim željam, pri čemer se vam sploh ni treba dotakniti samih slušalk.

S funkcijo za hiter dostop Quick Access lahko slušalke LinkBuds nastavite tako, da s preprostim zaporedjem gest vklopite nadaljevanje predvajanja glasbe ali drugih vsebin prek storitve Spotify – brez vsakršnega dotikanja pametnega telefona.

Sony veliko pozornost namenja trajnosti

Sony je slušalke LinkBuds oblikoval ne samo z mislijo na videz, temveč tudi z mislijo na okolje. Te edinstvene slušalke in škatlica za polnjenje so izdelane iz recikliranih plastičnih materialov, njihova embalaža pa je popolnoma brez plastike.

Dodatne Informacije

sony.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!