fbpx

Horoskop oktober 2022: kaj vam prinaša prvi jesenski mesec?

Foto: envato

Kaj vam prinaša mesec jeseni? Vas bo zeblo ali bo ogrel vaše življenje?

Pred vami je mesec, ki prinaša nove izzive, nove priložnosti, nove ljubezni, uspehe pa tudi poraze. Kakorkoli v njem najdite svojo srečo.

Oven (horoskop oktober 2022)

Za mnoge ovne bo oktober 2022 težko obdobje. Soočili se bodo z vrsto težav, ki na prvi pogled nimajo rešitve. Intuicija vam bo pomagala pri obvladovanju kaosa dela in skrbi. Notranji glas vam svetuje, kaj narediti zdaj in kaj odložiti za pozneje.

V karieri boste imeli velike ambicije. Sreča bo na vaši strani: usoda vam bo pokazala alternativne možnosti in lahko boste naredili pravo potezo. Vseeno pa se ne obremenjujte z malenkostmi. Izberite nekaj najpomembnejših projektov in se jih lotite.

V ljubezni bodo ovni želeli skriti svoja čustva. Nepričakovano boste sramežljivi in ​​ne boste mogli prevzeti pobude. Toda prava ljubezen bo čakala, kolikor bo treba. Spoznali boste, da je bilo veliko vaših strahov neupravičenih.

Bik (horoskop oktober 2022)

Oktobra bikom svetujemo, naj ne hitijo, da se ne znajdejo pred velikimi izzivi. Vendar pa pretirana naglica ni v vaši naravi. Počasi, a zanesljivo se boste izvlekli iz vseh konfliktov in našli pravo rešitev v vseh dvomljivih situacijah.

Pri delu vam bodo veliko pomenili nasveti izkušenejših ljudi. Pomoč bo prišla od tam, kjer je niste pričakovali. Priložnost za karierne spremembe se bo pokazala v drugi polovici oktobra.

via GIPHY

V osebnem življenju se bo vse razvijalo nervozno in neenakomerno. Kratka obdobja medsebojnega razumevanja bodo zamenjali prepiri, harmonijo pa konflikti. Vendar obstaja rešitev: ne izgubite potrpljenja. Čas bo pač vse postavil na svoje mesto.

Dvojčki (horoskop oktober 2022)

Za dvojčka je čas za briljantne ideje. Vse, česar se boste domislili oktobra, bo tako uporabno kot preprosto. Torej kar naprej bodite ustvarjalni! Malo verjetno je, da bo mogoče takoj uresničiti vse načrtovano, a začetek je že polovica bitke. Komunikacijske sposobnosti bosta nadomestili utrujenost in razdražljivost. Ne silite se narediti vse in ugajati vsem.

Počivajte, sprostite se. Če tega ne storite, bo vaše zdravje prizadeto. Ljubezenske iskrice bodo oktobra tesno prepletene z delom. Možno je lepo poznanstvo preko službe. Uživajte, vendar naj delo ne trpi.

Rak (horoskop oktober 2022)

Oktobra bodo raki zlahka našli zaveznike za uresničitev katere koli svoje zamisli. To čustveno znamenje čakajo donosne ponudbe in zanimivi projekti. Nekateri od njih bodo precej nepričakovani: morda boste morali raziskati nove smeri. Sredi meseca boste potrebovali vso svojo odločnost in pogum, da zagovarjate svoj položaj.

Naj vas ne vodijo čustva: odločitve je treba sprejemati s svežim umom. Mnogi raki so v skušnjavah, ko gre za denar. Morda boste porabili več, kot imate. Odplačilo dolga ne bo enostavno. Na osebni ravni bodo raki našli mir in tolažbo.

via GIPHY

Oktober je čas jesenske romantike in lepih noči v družbi družine. V tem obdobju boste v partnerju našli vse, kar potrebujete, da se počutite srečni.

Lev (horoskop oktober 2022)

Oktober levom ne bo prinesel bistvenih sprememb. Vendar se bo zdelo, da se bo zgodilo nekaj, kar bo spremenilo vaše življenje. V sled tega občutka boste naredili toliko, da boste presegli samega sebe. In nagrada vas ne bo pustila čakati.

Druga dekada meseca bo izjemno ugodna za potovanja in pridobivanje novih znanj. Potovanje ne bo samo prijetno, ampak tudi koristno. In takoj boste začeli uporabljati pridobljene spretnosti in sposobnosti v praksi. Zahvaljujoč temu bo vaša avtoriteta v ekipi še bolj zrasla.

Osebni odnosi se bodo dobro razvijali, vendar se kritičnim trenutkom ne bo mogoče povsem izogniti. Vzrok za nesoglasja so lahko stare zamere. Da bi zmanjšali napetost, najprej sklenite kompromis. Partner bo cenil vašo radodarnost in vam v prihodnje vrnil.

Devica (horoskop oktober 2022)

Najbolj zanimivo dogajanje bo v prvi polovici oktobra. To, kar se dogaja, bo mnoge device napeljalo k misli, da si zaslužijo več, kot imajo. Uspeh bo prišel do tistih, ki jasno oblikujejo cilj in se potrudijo, da ga dosežejo.

Sredi meseca se bodo device težko osredotočile na obveznosti in naloge. Možne so nepredvidene zamude, birokratske zamude in najrazličnejše nedoslednosti, ki precej pokvarijo razpoloženje. Morda boste vpleteni v spletke drugih ljudi in zelo težko boste zgradili svoj ugled.

Konec meseca bodo za device znova zapihali vetrovi sprememb. Prizadelo bo vsa področja, najbolj pa tista, kjer želite sami kaj popraviti. V tem trenutku so možni veliki denarni prihodki in donosne ponudbe, zaradi katerih lahko svoje življenje dobesedno obrnete za 180 stopinj.

Tehtnica (horoskop oktober 2022)

Oktobra boste morale tehtnice veliko razmišljati in premisliti. Zvezde vam dajejo priložnost, da na novo pogledate na znane stvari in ponovno ocenite svoje življenjske prioritete. To lahko povzroči skoraj popolno spremembo komunikacijskega vezja.

via GIPHY

Sredi oktobra bodo tehtnice razmišljale o menjavi službe. Imeli boste zanimive ponudbe, a stvari ne bodo tako preproste. Odločite se previdno, da vam kasneje ne bo žal. Ne osredotočajte se preveč na prihodnost – raje razmislite o tem, kaj lahko storite tukaj in zdaj.

Na ljubezenskem področju tehtnice čaka popolna harmonija. Oktobra boste lahko osvojili osebo, ki vam je všeč, prijetna poznanstva pa lahko prerastejo v burna čustva in nežna romantična razmerja. Za tiste, ki želite spremeniti svoj zakonski stan, bo oktober pravi čas.

Škorpijon (horoskop oktober 2022)

Škorpijone čaka zelo rodoviten in bogat mesec. Vse se bo začelo dogajati od prvega dne. Poskusi, da bi situacijo spravili pod nadzor, ne bodo uspešni. Naj vas vodi tok življenja in se prilagajajte dogodkom. Rešitve bodo prišle same od sebe.

Sredi oktobra so možne denarne težave. Lahko se nanašajo na stare dolgove, neupravičeno porabo ali davke. Bodite praktični, ko gre za finance. V vašem ljubezenskem življenju bi morali biti vaši prednosti potrpežljivost in zadržanost. Čaka vas veliko pogovorov, potrebna je potrpežljivost.

Strelec (horoskop oktober 2022)

Strelci bodo oktobra lahko dobesedno premikali gore. Ta mesec bo eden najuspešnejših letos. Uresničili boste več dolgoletnih želja, z enim zamahom opravili z negativnimi ljudmi in bistveno izboljšali svoj finančni položaj. Toda ne bodite arogantni: poti usode so spremenljive.

Ohranite pozitiven duh in optimizem ne glede na spremembe. Konec meseca je čas za skrb za družino. V tem obdobju bodo uspešni veliki nakupi in naložbe v nepremičnine.

Kozorog (horoskop oktober 2022)

Kozorogi bodo dosegli veliko, če ne bodo izgubljali časa. Oktobra vas čakajo prijetna odkritja, poslovni razvoj in novi začetki. Druga dekada meseca bo ugodno obdobje. Stare sanje in hobiji vam bodo dali navdih. V tretji dekadi oktobra kozorogom grozi nevarnost, da jih potegnejo v dvomljive projekte. Da bi se izognili težavam, recite “ne” tam, kjer vam šepeta ta notranji glas.

via GIPHY

Držite se načrta in ne pozabite, da so vse dobre stvari preproste in enostavne, in kjer so nenavadnosti, je vedno nekaj narobe. V zadnjih dneh meseca najdite čas za gospodinjska opravila. Ne bodite prestrogi do svojih bližnjih – potrebujejo podporo.

Vodnar (horoskop oktober 2022)

Oktobra se vodnarji ne bodo mogli izogniti gneči. Dokončati boste morali veliko nedokončanih poslov, tako lastnih kot težav drugih ljudi. Kreativen pristop do vsega, kar se dogaja, vam pomaga napredovati. A ne pozabite – z najtežjimi nalogami se boste morali spopasti sami.

Vztrajnost vam bo pomagala do uspeha v karieri. Ne trosite obljub – vse bo treba izpolniti in celo podvojiti. Vodnarji, ki delajo z ljudmi, bodo zaradi svoje karizme lahko veliko dosegli. V drugi polovici meseca se obetajo izleti, kjer lahko vodnarji srečajo svojo sorodno dušo. Vodnarji, ki so v zvezi, bodo s partnerjem našli skupni jezik.

Ribi (horoskop oktober 2022)

Ribe naj bodo potrpežljive – mesec naj bi bil težak. Vaša moč bo preizkušena z vseh strani. Sredi meseca se boste želeli izolirati, biti sami, konec meseca pa vas čaka vrsta pozitivnih izkušenj. Tretja dekada meseca bo prinesla vrsto uspešnih stvari, ki vam bodo prinesle srečo.

V zadnjih dneh meseca se bo vse postavilo na svoje mesto. Veliko lahko storite za svojo prihodnost in podpora bližnjih vam veliko pomeni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!