fbpx

Horoskop: Retrogradni Merkur se je poslovil, prihajajo boljši dnevi za vsa astrološka znamenja

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Ste imeli slabše obdobje v življenju, kakor ponavadi? Komaj čakate, da mine? Sedaj je končno prišel čas, da boste lahko lažje zadihali!

Prihajajo lepši dnevi, saj Merkur ne bo več retrograden, tistim, ki verjamejo v astrologijo, bo odleglo.

Med retrogradno Merkur preizkuša vaše razpoloženje, čustva in znanje. Komunikacija postane šibka, sporočila se izgubijo, pride do napak, sprejemate slabe odločitve…

Večina načrtov v tem obdobju miruje, od 18. oktobra pa negativni vpliv izgine.

Kakšne spremembe lahko pričakuje od 18.10 dalje, glede na vaše astrološko znamenje?

Oven

Merkur v tehtnici vam prinaša sijajno energijo. Vsi boji, konflikti in prepiri izginejo, iz njih ste se nekaj naučili in pridobili dragocene lekcije, sedaj bolje razumete svoje reakcije. Prijateljstva se dvigajo na višjo raven. Na trenutke ste se počutili brezupno; zdaj veste razlog za to. Morali ste se potruditi, da ste izrazili svoje mnenje in prav to vam bo sedaj prineslo dobre rezultate.

Bik

Retrogradni Merkur je včasih res težak. Na vas je najbolj vplival na področju ljubezni. Sedaj bo komunikacija postala jasnejša. Življenje prinaša vzpone in padce, in od 18.10. dalje se spet počutite, kot da ste spet na vrhu. Uspelo vam bo rešiti težave s partnerjem in v vašem odnosu bo spet vse postalo lepše in iskreno.

Dvojčka

Z Merkurjem kot vašim vladajočim planetom ste bili zelo občutljivi. Sedaj boste spremenili svoje počutje in mišljenje. Lažje boste dihali, kar pomeni, da boste bolje razpoloženi. Neposredna energija vam daje novo svobodo, znova najdete svojo pot.

Končno lahko zadihate! Foto: Fuu J / Unsplash

Rak

Ko bo Merkur zapustil svojo retrogradno pot, boste opazili, da se vaš urnik nenadoma spet vrne v normalno stanje. Zaključite vsa odprta težka, neugodna vprašanja. Odnosi z najbližjimi sorodniki in prijatelji se bodo izboljšali. Vendar jim ne dovolite, da posegajo v odnos z vašim partnerjem. Ohranite mir pri vsem, kar počnete. V službi se organizirajte.

Lev

V retrogradni fazi so imeli številni levi težave s tehnologijo, pridobivanjem znanja in predstavitvijo. Zdaj se je vse normaliziralo in končno lahko izkoristite stvari, ki ste se jih naučili. Ljubezen je na vaši strani, ker je komunikacija bolj iskrena, čustva pa jasnejša.

Devica

Device so v retrogradni fazi poskušale narediti velike stvari, vendar so zmedeno ostale na mestu. Čakale so na uspeh, ki ga ni bilo. Če ste imeli takšne težave in težave z denarjem, se razmere spreminjajo na bolje. Finance se bodo uredile od 18. oktobra dalje. Čas je, da spet zasijete.

Tehtnica

Obstaja velika verjetnost, da ste v času retrogradnosti uničili nekaj res pomembnega in izkazalo se je, da so vas preganjale napake iz preteklosti. Naredile so vam kar nekaj škode, zdaj pa je čas, da za vedno zaprete vrata preteklosti. To je vaša priložnost, da naredite nekaj velikega. Zdaj je vaša priložnost, da poslujete, da zaslužite in postanete ustvarjalni.

Vleče vas v svet, kjer vas čakajo nove priložnosti. Foto: Amos Bar Zeev / Unsplash

Škorpijon

Čas je, da stopite v sedanjost. Zadnji retrogradni Merkur v letu 2021 ni dobro deloval na vas. Imeli ste težave s komunikacijo in na finančnem področju ste porabili veliko denarja za urejanje nekaterih starih stvari. Zdaj ste pripravljeni, da se vam povrne vse, kar ste porabili in še več. Čaka vas finančna neodvisnost.

Strelec

Ponovno vzpostavite stike s svojimi prijatelji. Zdaj je čas, da se obrnete na ljudi in jim odkrito poveste, kaj si mislite, čeprav še niste tako tesni prijatelji. Čas je, da uresničite svoje ideje. Kakovostna komunikacija bo pozitivno vpliva na karierni razvoj.

Kozorog

Ko se Merkur vrne v svoj neposredni cikel, se tudi vi vrnete k običajnemu delovanju. Z Merkurjem v vaši deseti hiši kariere in ambicioznosti bo zmeda na poslovnem področju začela izginjati. Lažje boste delovali in uresničevali svoje ideje. Ne pozabite na ravnovesje med ljubeznijo in delom!

Vodnar

V vas se prebuja želja po potovanjih, pa tudi po komunikaciji s sodelavci in prijatelji. Srečo najdete v odkrivanju sebe, v stiku s samim seboj in v energiji, ki jo imate. Verjemite vase in ne upoštevajte negativnih komentarjev drugih ljudi.

Ribi

Po spremembah v obdobju retrogradnega Merkurja ste veliko časa razmišljali o svojem življenju in zdaj je čas, da naredite prve korake v smeri svojih sanj. Pretekli dnevi so bili zahtevni, sedaj prihaja čas uresničitve vaših želj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!