fbpx

Horoskop za 2021: teh 5 astroloških znamenj bo imelo največ sreče v ljubezni!

Foto: IG Couple by 9GAG

Kaj ti napoveduje horoskop za 2021? Bo morda tudi zate prihajajoče leto ljubezni? No, tem petim astrološkim znamenjem že kaže tako!

2020 je (bilo) vse, samo “normalno” ne! Sicer ne moremo vedeti, kaj nas čaka v 2021, a ena stvar je gotova: za teh 5 astroloških znamenj bo to leto ljubezni!

Kaj pravi horoskop za 2021, kdo bo imel največ sreče v ljubezni?

Bik

Biki bodo v 2021 dobili veliko novih prijateljev, a bodo do njih nekoliko zadržani. Poleg tega lahko v februarju, juniju, konec septembra in v začetku oktobra pričakujejo nekaj napetosti v odnosih. Izognite se nesporazumom tako, da se takoj odkrito pogovorite! Marec in april pa bosta po ljubezenski plati za bike preprosto čudovita! To bosta meseca, polna romantike. A pazite, da ne boste maja razočarani – osredotočite se na to, da ostane odprti za nove priložnosti in se ne pustite zmesti! Če boste ubogali ta nasvet, vas čakajo nadaljna intenzivna druženja in nova poznanstva. Še posebej ognjeno bo z eno osebo, rojeno v znamenju raka … Le kdo bi bil lahko to?

Dvojčka

Horoskop za 2021 dvojčkom napoveduje, da bo to leto, prežeto z novimi poznanstvi, veliko časa pa boste preživeli s svojimi prijatelji. Vendar vam lahko vsakdanji stres nameče nekaj polen pod noge. Zato pazite na nesporazume, zlasti v začetku februarja, v juliju in oktobru. To je lahko posledica slabe komunikacije. Čeprav bo vaše ljubezensko življenje na začetku leta dobro, se lahko pozneje zaplete. Samski dvojčki boste tako še nekaj časa samski, a po tej fazi boste imeli velike priložnosti za romantično zvezo. Takrat se boste počutili dobro in morda boste celo razmišljali o poroki! Konec leta boste dvojčki od partnerjev veliko pričakovali, zato je možno, da bo prišlo do kakšnih napetosti. A ne pozabite, komunikacija je ključna. Z osebo, rojeno v znamenju ribe, pa bi lahko prišlo do resnega ljubezenskega razmerja …

Tehtnica

Kar zadeva ljubezni, lahko tehtnice pričakujejo leto polno vzponov in padcev. Odple se bodo za številna nova poznanstva in slavile življenje, se odpravile na daljše in krajše izlete. Pojavila se bodo nova prijateljstva, ki bodo veliko več kot le to. Če ste že v zvezi, so možnosti za naslednji korak v 2021 zelo velike. To torej pomeni, da se lahko poročite ali pa začnete s skupnim življenje. Tehtnice, ki ste samske, imate v prihajajočem letu odlično priložnost, da nekoga spoznate. Ne glede na to, kaj se bo v naslednjem letu zgodilo v ljubezensem življenju tehtnic, morate ostati sproščeni in stvari sprejemati takšne, kot pridejo. Velika verjetnost je, da se bo zaiskrilo med vami in vodnarjem – možnosti za to so zelo dobre!

Strelec

Pogum in radovednost bosta poskrbela, da se strelci v naslednjem letu zbližate z ljudmi, h katerim sicer ne upate pristopiti. Samski strelci boste leto začeli s strastnim poznanostvom, strelci v zvezi pa boste veliko časa v začetku leta namenili partnerju in uživali v intimi. Vendar pa bi lahko leto 2021 prineslo v partnersko življenje tudi nekaj nesoglasij. Ljudje, rojeni v znamenju strelca, imajo včasih občutek, da ne smejo nič reči, saj nekoga takoj prizadenejo. Zato bi morali s pogovorom razščisti, kaj je tisto, kar v resnici sploh želijo povedati. Če ste samski in spoznate osebo, rojeno v znamenju dvojčkov, bi se lahko z njo zelo resno zapletli!

Vodnar

Horoskop za 2021 za vodnarja napoveduje, da bi lahko že v začetku leta, še posebej v februarju nastopile določene napetosti, za katere je nevarnost tudi v juniju, novembru in decembru. Po drugi strani pa lahko to znamenje v drugih mesecih računa na izjemno močna prijateljstva in podporo. Zelo verjetno tudi na romantične odnose. Samski vodnarji se lahko veselijo sijajnih zmenkov in novih poznanstev. Tisti, ki so v zvezi, pa bodo odkrili veselje in srečo. Na koncu bodo vodnarji za vsakogar našli prave besede! Še posebej za tehtnice! 😉

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.