Novi LG K71 – prvi zares poceni pametni telefon z digitalnim pisalom

Ultra poceni "Note"!

Južnokorejsko podjetje je uradno predstavilo svoj novi pametni telefon LG K71. Pravijo, da ima ogromen zaslon in digitalno pisalo ter da je veliko cenejši od konkurenčne serije Galaxy Note. Izvedeli smo tudi neuradno ceno, a nimamo informacije, ali bo pametni telefon na voljo tudi pri nas.

Pravzaprav so pri LG predstavili dva nova pametna telefona, a se tokrat posvetimo res zanimivemu. To je novi LG K71, ki se bo prvič pojavil v prodaji v Latinski Ameriki. Krasi ga velik zaslon IPS z diagonalo kar 6,8 palca in ločljivostjo FHD + 1080 x 2460 pik, v zarezi v obliki solzice na sredini pa boste našli prednjo selfie kamero z 32 MP.

Zadaj je vodoravno nameščen trojček kamer – glavna kamera ima 48 MP, makro kamera 5 MP, enako tudi tudi globinska, pod njimi pa je okrogel čitalec prstnih odtisov, kar je v tem razredu telefonov najboljše mesto. Pametni telefon se ponaša tudi z baterijo s 4.000 mAh, ki podpira hitro polnjenje (MediaTek Pump Express 2.0), srce telefona pa je procesor MediaTekov MT6765, bolj znan kot Helio P35, s 4 GB RAM-a in 128 GB notranjega pomnilnika.

Omenimo še, da ima vhod za USB Type-C, stereo zvočnike, ki podpirajo DTS: X 3D Surround, podpira dvopasovni Wi-Fi in novi Bluetooth 5.0 ter deluje v operacijskem sistemu Android 10.

Cena še ni znana, neuradno pa naj bi Indiji novi LG stal 190 dolarjev.

Kot že navedeno za Slovenijo podatki o dobavljivosti in cena niso znani, vendar verjamemo, da obstaja trg za tovrsten telefon v razredu 200 evrov. Ni slabo, LG!

Nakup pametnega telefona brez DDV-ja na Amazon Business

Izdelke, predstavljene v tem zapisu, lahko takoj kupite na Amazon.de, brez DDV-ja, davka na dodano vrednost! V kolikor se na Amazonu registrirate kot poslovni uporabnik in ste v Sloveniji davčni zavezanec za DDV.

REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

lgelectronics.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
BlackBerry se vrača leta 2021 – v obliki 5G telefona in s tipkovnico Qwerty