fbpx

Horoskop za ribi 2023

Foto: envato

Letni horoskop za leto 2023 za ribe nakazuje, da bo leto, ki je pred njimi prijazno in pozitivno. Čaka vas uspeh.

Nekateri bodo našli srečo v ljubezni, nekateri bodo našli finančno svobodo, spet drugi bodo našli sebe. Ribe, ki poznajo svojo moč, lahko dosežejo veliko. Z ustvarjalnostjo in ženstveno, nežnejšo energijo lahko uresničite svoje sanje.

Ženske ribi – horoskop 2023

Letos bo za vas vse bolj preprosto. Astrologi vam svetujejo, da ste ustvarjalni, vzpostavili boste stike z drugimi in si uredili svoje življenje. Pomembno je, da posvetite pozornost svoji ustvarjalni plati in jo aktivno uporabite, predvsem doma. Možna so popravila, predelave in dekoracije. Dobili boste navdih!

Spoznali boste nove ljudi in se posvetili samorazvoju. Sicer pa bodo ribice še posebej navdahnjene od aprila do oktobra. Razvijte svojo ustvarjalnost in ustvarite nekaj pristnega.

Moški ribi – horoskop 2023

Pozabite na lenobo, posvetite se delu in aktivnosti! Pomembno je, da se naučite upravljati s svojim časom. Ne boste prišli povsod in vsega pravočasno, in to zato, ker ne znate določiti prioritet. Da se ne boste preobremenili z delom, je bolje, da stvari ne odložite na jutri, ampak opravite naloge takoj, ko se pojavijo.

Ne pozabite nase. Foto: Victor Hughes / Unsplash

Ne obupajte, ampak storite vse pravočasno in lahko pričakujete uspeh v karieri. Izogibajte se konfliktom z družinskimi člani, vedno si prizadevajte za mir.

Ljubezen – horoskop ribi 2023

Moški ribe so romantični in zelo čutni. Pojavile se bodo spremembe v ljubezni, zaradi velike obremenjenosti v službi. Morda ne boste imeli več časa ali energije za odnose. In zvečer, namesto da bi šli nekam s svojo sorodno dušo, se boste samo želeli zgruditi na kavč in zaspati. Vsemu temu se lahko izognete le s pravilnim časovnim načrtovanjem.

Če ste poročeni že dolgo, lahko pride do neskladja v razmerju. S pogovorom in odkritim izražanjem čustev lahko svojemu odnosu daste novo priložnost. Pogovorita se, vsaj za nekaj časa pozabita na vsakdanje težave, posvetita se lepim trenutkom in se skupaj sprostita. Tako se bosta vrnili ljubezen in strast.

Tri ugodna časovna obdobja na področju ljubezni bodo od 20. do 10. aprila. maj, 25. julij do 15 avgust, 15. oktober do 30 novembra. Možno je, da boste spoznali osebo, s katero boste zgradili romantično razmerje.

Ne pozabite na partnerja, izkažite mu nežnosti. Foto: Victoria Priessnitz / Unsplash

Zdravje – horoskop ribi 2023

Utrujenost, apatija in občutek nemoči nakazujejo, da je čas za počitek od dela in obveznosti. Se spomnite, kaj vas napolni in daje moč? Nekdo bo izbral šport ali jogo, nekdo mora iti le na masažo in si tam nabrati moči. Izberite svojo tehniko za sprostitev in povrnitev energije. Šport, sprehodi na prostem, dober spanec, prehrana, bogata z vitamini, bodo okrepili vašo imunski sistem.

Finance – horoskop ribi 2023

Pričakujete lahko povečanje dohodka, vaše delo bo cenjeno. Pričakujte povišanje plač spomladi in velike bonuse jeseni. Septembra in oktobra bo sreča na vaši strani, prav možno je, da boste deležni želenega prihodka denarja.

Sicer pa zvezde pravijo, da bodo družinski člani v mnogih primerih pripomogli k izboljšanju financ. Nekatere ribe se bodo odločile za odprtje družinskega podjetja. Družinsko podjetje odprto leta 2023, obljublja dober dobiček!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.