Hot Wheels so dobili novega člana: daljinsko voden Tesla Cybertruck!

Avto na daljinsko vodenje Hot Wheels Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck je dobil svojo pomanjšano različico v razmerju 1:10, pripravili pa so ga pri Mattelu.

Medtem ko prvi prednaročniki še kar čakajo prihod novega vozila Tesla Cybertruck, so pri podjetju Mattel v kolekcijo avtomobilčkov Hot Wheels dodali pomanjšano različico tega zdaj že kultnega terenca. Čeprav je od pravega Cybertrucka 10-krat manjši (razmerje v velikosti 1:10), ne skopari s zmogljivostjo. Ponaša se s pogonom na vsa 4 kolesa, mogoče pa ga je pognati do precej hitrih 40 kilometrov na uro.

Hot Wheels R/C Tesla Cybertruck bo imel tudi delujoče žaromete, če se bo kdo odločil preizkušanja zmogljivosti v polni temi. Mogoče bo celo odpreti vrata ter si ogledati podrobno izdelano notranjost ter tudi daljinsko odpirati in zapirati prtljažnik. Izdelek je bil predstavljen pred nekaj dnevi in je na žalost že razprodan, v Slovenijo pa ga sploh ni bilo mogoče naročiti. Komurkoli ga je uspelo naročiti, bo nanj vseeno čakal vse tja do decembra 2020. Hot Wheels bo izdelal dodaten model Cybertrucka v velikosti 1:64, ki bo stal le 20 dolarjev (večja različica je stala 400 dolarjev), a tudi tega ne bo možno kupiti zunaj ZDA. Škoda.

Dodatne Informacije

Več informacij:
mattelcreations.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!