fbpx

Hotel Bohinj: osupljiva pridobitev Bohinja, namenjena mladim po srcu

Foto: Žiga Intihar

Gorenjski biser se lahko pohvali z novo namestitveno pridobitvijo, čudovitim hotelom Bohinj, ki vabi vse željne avtentičnih doživetij in pristnega stika z naravo.

Svoja vrata je odprl težko pričakovani prenovljeni hotel Bohinj, ki ponuja tudi privlačno wellness ponudbo z zunanjim bazenom. Poleg tega hotel obsega tudi kmečko sobo, konferenčno sobo, klub in prostrani vrt z ognjiščem.

Hotel se lahko pohvali z 69 sobami, opremljenimi s pohištvom iz macesna in silhuetami Triglava. Prav zgodba štirih srčnih mož, ki so kot prvi splezali na vrh najvišjega slovenskega očaka, je namreč rdeča nit celotnega hotela. Poleg dvoposteljnih sob so na voljo tudi družinske, v najvišjem nadstropju pa se nahaja superior soba z masažno kadjo.

Hotel je namenjen mladim po srcu, ki si želijo aktivnega oddih v osrčju neokrnjene narave. Gostom so na voljo številna avtentična doživetja in pester nabor dogajanja, pa tudi odlična kulinarična ponudba. Le ta temelji na tradicionalni slovenski kulinariki, v ospredju so predvsem lokalne dobrote. Ljubitelji vina bodo navdušeni nad klubom z vinoteko.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!