Kamnita hišica Sika: raj na Pagu z enim najlepših bazenov na jadranski obali

Foto: Airbnb.com
Zadnjič posodobljeno: :

Ne, to niso sanje. Ta rajski bazen s čudovitim pogledom na morski horizont se prav res nahaja na otoku Pagu in je del očarljivo opremljene hišice Sika.

Sredozemska kamnita hišica Sika se nahaja v bližini ribiške vasice Miškovići na južnem delu otoka Pag. Stoji na hribu s čudovitim pogledom na Jadransko morje, kljub temu pa nudi neposreden dostop do morja, zaradi česar je kot nalašč za vse, ki se radi namakajo tako v morju kot tudi bazenu.

Hišica je lično opremljena v slogu shabby chic, zaradi česar se boste hitro počutili zelo domače. V pritličju se nahaja dnevni prostor z jedilnico in odprto kuhinjo, poleg tega pa se v hiši nahajata še dve spalnici n dve kopalnici. Vsega skupaj kamnita hišica Sika sprejme šest gostov, saj je v ležišče mogoče spremeniti tudi raztegljiv kavč.

Očarljiva notranjost pa ni edino, kar privablja turiste in zaradi česar je hišica v poletni sezoni ves čas zasedena. Prava paša za oči je zunanjo bazen, ki se nahaja na spodnji terasi. Ob čudovitih kotičkih za sedenje in sproščanje, viseče mreže iz katere je mogoče opazovati morske valove ter dih jemajočim bazenu si hišica Sika resnično zasluži naziv morskega raja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!