fbpx

Kaj vas v življenju najbolj skrbi, glede na vaše astrološko znamenje

Foto: Envato

Kaj bo, kako bo, ko bo, kaj pa, če…? Neskončno vprašanj. Kakšni so vaši strahovi, ki jih ustvarjajo vaše misli, glede na vaš astrološki znak.

Ali veste, da se večinoma stvari, zaradi katerih vas skrbi, nikoli ne uresniči? Večina skrbi ima veliko več opraviti z vašo nagnjenostjo k dramatiziranju kot z realnostjo.

Večina tega, kar vas skrbi, ni povezanega s trenutnim dogajanjem, pač pa z nečim, kar bi se mogoče lahko zgodilo v prihodnosti.

Poglejmo, kakšne skrbi ustvarjajo vaše misli glede na astrološko znamenje.

Oven

Skrbi vas, da vam nikoli ne bo uspelo. Nenehno razmišljate o svoji produktivnosti in se sprašujete, ali bi morali za dosego svojih ciljev narediti več.

Bik

Skrbi vas, da se bo vaše življenje nepričakovano spremenilo. Želite, da stvari ostanejo popolnoma enake, vendar ne morete uživati niti trenutka v življenju, ker vas skrbi, da vam bodo vse odvzeli.

Dvojčka

Skrbi vas, koliko denarja je na vašem bančnem računu. Strah vas je, da ne boste imeli dovolj denarja in ne boste vedeli, kam in na koga se obrniti za pomoč.

via GIPHY

Rak

Nenehno vas skrbi za družinske člane in prijatelje, ki so vam kot družina. Upate, da jim gre v redu, ker vas bolj skrbi njihovo počutje kot vaše.

Lev

Skrbi vas, da vam bo na koncu spodletelo. Zdi se vam, da ste bili kot otrok izjemni, in vas nenehno skrbi, da se boste izkazali za povprečno odraslo osebo.

Devica

Nenehno vas skrbi, da vas bodo odpustili iz službe. Skrbi vas, da ne delate dovolj, da bi bil šef zadovoljen. Skrbi vas, da nikoli ne naredite tisto, kar je potrebno in če, da ni dovolj kvalitetno.

via GIPHY

Tehtnica

Skrbi vas, da nikoli ne boste našli tiste vrste ljubezni, o kateri ste sanjali celo življenje. Strah vas je, da ste edini med prijatelji, ki bo ostal sam.

Škorpijon

Skrbi vas, da vas bo nekdo, ki ga imate radi, izdal ali zapustil. Vedno ste pozorni na vse mogoče znake, ki se kažejo v njihovem obnašanju.

Strelec

Skrbi vas vaš videz in podoba telesa. Obsedeni ste sami s seboj in niste nikoli zadovoljni s tem, kar vidite v ogledalu.

via GIPHY

Kozorog

Skrbi vas, da boste razočarali ljudi, ki so odvisni od vas. Strah vas je, da bodo videli, da niste tako močni, kot se pretvarjate.

Vodnar

Skrbi vas, ali ravnate pravilno. Bojite se odločiti, ker ne želite sprejeti napačne odločitve.

Ribe

Skrbi vas, kaj si drugi mislijo o vas. Upate, da ne govorite kaj slabega. Vse kar si želite je, da se vklopite in ugajate.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!