Kako preboleti boleč razhod glede na vaše astrološko znamenje

Foto: Envato

Za nikogar ni prijetno, ko se konča razmerje, še posebej, če ste imeli osebo radi in vam je prirastla k srcu. S tem se vsak sooča drugače. Na svoj način.

V zvezdah je zapisano vse, tudi na kakšen način vam je uspelo preboleti konec partnerske zveze glede na astrološko znamenje. Bolelo vas je srce. Morda, ste jokali v blazino ali se zaprli vase. Ali pa ste odšli na vse mogoče zabave in jih iskali skozi druge ljudi.

Poglejmo!

Oven

Takoj ste skočili v drugo zvezo z nekom, ki vam sploh ni bil všeč, samo zaradi tega, ker niste želeli biti sami. Poleg tega ste si želeli dokazati, da še vedno lahko osvojite osebo in predvsem ste želeli, da bi bil nekdanji partner ljubosumen.

Bik

Mesece ste jokali in objokovali preteklo razmerje. Ogledali ste si vse mogoče žalostne romantične filme in poslušali pesmi, ob katerih ste mislili nanje. In o njih ste nenehno pripovedovali prijateljem. Bili so edina stvar, o kateri ste lahko razmišljali, dokler se vaše srce ni začelo celiti.

via GIPHY

Dvojčka

Začeli ste spati z vsemi, ki so pokazali interes za vas. Skakali ste iz postelje v posteljo, da bi pozabil na bivšega partnerja. Upali ste, da se boste zaradi intimnih odnosov z drugimi počutili bolje, da boste pozabili osebo, ki vam je toliko pomenila.

Rak

Zaprli ste se v svojo sobo. Nehali ste hoditi ven s prijatelji. Še huje prenehali ste skrbeti zase. Večino časa ste preživeli v postelji, razen če ste bili prisiljeni oditi v šolo ali službo.

Lev

Zalezovali ste jih v družabnih omrežjih in vse njihove prijatelje. Vsakič, ko so objavili sliko z nekom drugim, ste preučili njihove celotne življenjske zgodbe. Vaše ljubosumje je bilo brez nadzora. Primerjali ste se z vsako osebo, ki ste jo srečali, saj ste že predvideli, da so v razmerju z bivšim partnerjem.

via GIPHY

Devica

Vrgli ste se v delo. Nehali ste se obremenjevati z odnosi in se odločili, da je bolje, če poskušate doseči svoje sanje. Z delom in zasedenostjo ste se zamotili. Delali ste, ko nikogar več ni bilo v službi, ker niste želeli razmišljati o njih.

Tehtnica

Poskušali ste zasijati. Začeli ste bolj skrbeti za svoje duševno in fizično zdravje. Več truda ste vložili v osebno rast in učenje stvari, ki vas osrečujejo. Odpravili ste se na misijo osebne rasti, da bi si dokazali, da ste lahko izpolnjeni brez razmerja – in imeli ste prav.

Škorpijon

Potovali ste. Videli ste veliko sveta – a to je bilo predvsem zato, ker niste mogli biti v istem mestu, kjer živi bivši partner. Morali ste oditi. Niste mogli tvegati, da bi ga srečali.

via GIPHY

Strelec

Začeli ste se zabavati, iz dneva v dan. Vsak večer ste šli s prijatelji ven in spoznavali najboljše lokale v mestu. Poskušali ste se zamotiti, tako da ste se obkrožili z drugimi. Upali ste, da vas bo množica ljudi zamotila in odvrnila misli od bivšega partnerja.

Kozorog

Popolnoma ste zaprli svoje srce. Prisegli ste si, da ne boste nikoli več stopili v zvezo. Odganjali ste vse druge, ki so do vas razvijali občutke, ker ste mislili, da vam bo ljubezen povzročila le bolečino.

Vodnar

Zasvojeni ste bili z nečim novim – pa naj bo to televizijska oddaja, hobi, spolnost ali alkohol. Vaša obsedenost vas je vsaj za nekaj časa odvrnila od težav. Na ta način ste pobegnili od spominov, ni vam bilo treba čutiti svojih bolečih občutkov.

via GIPHY

Ribi

Poskušali ste odpraviti vse težave drugih ljudi. Za svojo družino in prijatelje ste storili vse, kar ste lahko, samo da vam ni bilo potrebno skrbeti zase. Njihove težave so vas odvrnile od vaših – in zdelo se vam je, da v tem procesu počnete nekaj dobrega.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!