Hotel Grand Koper: osrednji koprski hotel v novem sijaju

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Markanten hotel v središču Kopra je dobil novo podobo in ime – Grand Koper.

Grand Koper v središču največjega slovenskega obmorskega mesta piše novo zgodbo. Nova podoba, novo ime in nov nivo ponudbe, vse to so komponente, na katerih nov štirizvezdični hotel gradi svojo prepoznavnost.

Hotel ponuja 60 sodobno in okusno opremljenih sob, ki so s prenovo dobile novo podobo. Legendarni hotel Koper je sicer pred skoraj 70 leti zasnoval sloviti slovenski arhitekt Edo Mihevc. S prenovo so želeli lastniki nakazati na bogato zgodovino hotela, obenem pa ga prilagoditi potrebam današnjih gostov in spisati novo oblikovalsko zgodbo. Osem različnih oblikovalskih tipov sob je namenjenih tako poslovnežem, kot tudi turistom, družinam in parom.

Hotel Grand Koper se pohvali z bogato kulinarično ponudbo. Poleg restavracije se gostje lahko okrepčajo tudi v piceriji, v sklopu hotela se nahaja tudi kavarna. Kulinarika temelji na prvovrstnih sredozemskih okusih, ki temeljijo na dolgoletni tradiciji slovenske Istre, Sredozemlja, a v sodobni preobleki.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!