Hotel Mar Adentro = najbolj minimalističen hotel na svetu

Hotel Mar Adentro

Mehiški hotel Mar Adentro je pravi raj za minimalistične pravoverce. Je namreč gotovo najbolj minimalističen hotel na svetu. V belo odeti kompleks je delo mehiškega arhitekta Miguela Angela Aragonésa.

Hotel Mar Adentro je verjetno najbolj minimalističen hotel, ki ste ga kdaj videli. Pod hotel skrajno izčiščenih linij, 205 sob (od tega je večina suit, na desetine pa je tudi zasebnih apartmajev in nekaj ločenih objektov) in ”neskončnega” bazena se je podpisal Mehičan Miguel Angel Aragonés.

PREBERITE ŠE: Spoznajte 5 najljubših hotelov bogatašev

Hotel Mar Adentro se lahko pohvali tudi z ''neskončim'' zunanjim bazenom.
Hotel Mar Adentro se lahko pohvali tudi z ”neskončim” zunanjim bazenom.

Hotel Mar Adentro leži v mestu San José del Cabo v Mehiki in je za zaprisežene minimaliste to, kar je za kristjane Vatikan in za muslimane Meka. Tudi sicer gre za prvovrsten oddih z zasebnim klubom na plaži, nakupovalno avenijo, petimi restavracijami, spa centrom in umetniško galerijo. Pa ne pozabite sončnih očal, sicer vas bodo od vse te beline ščemele oči.

Dodatne Informacije

Več informacij:
maradentrocabos.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zaliv Zavratnica: eden najlepših zalivov na Jadranski obali