fbpx

Hotel Not Hotel – hotel, kjer je vsaka soba drugače tematsko obarvana

Hotel Not Hotel

V kolikor ste si že od nekdaj želeli bivati v hotelu, ki bi bil popolnoma drugačen od običajnih hotelov, je Hotel Not Hotel tisto, kar ste do sedaj ves čas iskali, pa niste vedeli, da dejansko obstaja. Amsterdamski hotel namreč ponuja unikatne sobe, ki niso samo sobe, ampak so – z različnimi temami, zgodbami in identiteto – prava umetniška dela.

Hotel Not Hotel ni zgolj hotel, saj lahko ob obisku pozabimo na običajno hotelsko strukturo – veža in nešteto hodnikov, ki vodijo do sob, ki so si med seboj stilsko popolnoma enake. Ne, amsterdamski Hotel Not Hotel svoje goste preseneti z vsako sobo posebej. Večino izmed sob so opremili pri Collaboration-O, skupini mladih oblikovalcev, prenove ene pa sta se lotila tudi Arno Coenen in IRIS. Celoten hotel deluje kot ogromna dnevna soba, ki opremljena z udobnimi fotelji in sedežnimi garniturami povezuje zanimive sobe z raznolikimi tematikami, prespimo pa lahko celo v stari prikolici, parkirani sredi osrednjega prostora. Hotel v 23-ih sobah razpolaga s 50-imi posteljami, v katerih lahko prespimo za popolnoma dosegljivo ceno.
V hotelu najdemo tudi bar Kevin Bacon, ki tako kot hollywoodski igralec, po katerem je dobil ime, vedno uspe razvedriti svoje nove prijatelje. Je lokal, kjer se poleg hotelskih gostov ob jutranji kavi zbirajo tudi domačini in kjer se prijatelji srečavajo ob večernih koktejlih …

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.hotelnothotel.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!