fbpx

Hotel Pok (Ljubljana): prefinjen dizajn v spremljavi odlične kulinarične ponudbe

Foto: booking.com

Butični hotel Pok se nahaja na Brezovici in je zato odlično izhodišče za odkrivanje prestolnice in bližnjih krajev Osrednje Slovenije.

Prava paša za oči so elegantno opremljene sobe, ki gostom nudijo oddih v udobju najboljših materialov in izbranega pohištva. Pri oblikovanju so upoštevali vidik trajnosti in izbrali le naravi prijazne materiale. Najbolj razkošna je suita z edinstveno opremo, ki goste nenehno preseneča. V središču sobe je zasebni bar, ki se razprostira pod 250 let starim lesenim stropom.

Sobe so premišljene do zadnjega detajla, v njih pa je ves luksuz, ki ga za popoln oddih potrebujete. Vsako jutro vas razvajajo z obilnim slovenskim zajtrkom, ki ga postrežejo v elegantni restavraciji ob svežem cvetju. V toplejših mesecih lahko pozajtrkujete tudi na terasi.

V sklopu hotela se nahaja tudi restavracija Kevder, ki nudi lokalne dobrote izpod rok izkušenih kuharskih mojstrov. »Naša hrana je iskrena, sveža in narejena s strastjo,« zagotavljajo v Kevdru, kjer vam postrežejo tudi z izbranimi tujimi in domačimi vini. Večina živil je lokalnega izvora, saj ima odnos do okolja v Poku prav posebno mesto.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!