fbpx

Materino znamenjo: kaj pomeni položaj lepotnih pik na obrazu

Foto: Envato

Materina znamenja na vašem obrazu določajo tudi delček vaše usode. Naučite se skrivnega pomena lepotnih pik na vašem obrazu in spoznali boste kdo ste.

Obstajajo različni načini za napovedovanje usode in značaja ljudi, po kitajski tradiciji pa velja, da vsak lepotno znamenje na telesu nosi določeno simboliko, pomen in predstavlja znamenje usode.

V mnogih kulturah verjamejo, da lahko z njimi odkrijejo nekaj novega o prihodnosti osebe. Če imate na obrazu znamenja, je njihova razlaga odvisna od položaja, v katerem se nahajajo. Preverite, kako položaj vašega materinega znamenja oziroma lepotne pike, zaznamuje vaše karakterne lastnosti.

Na sredini čela

Po naravi ste brezskrbna oseba, ki po duši edno ostane otrok. Imate veliko ustvarjalne energije, kar še posebej pride do izraza v situaciji, ko ni pritiska in vam je delo v veselje. Najbolj učinkoviti in uspešni ste, ko stvari delate sami. Po naravi ste vedri in zelo optimistični. Mnogi občudujejo vaš izjemen pristop do življenja.

Med obrvema

Ta položaj pomeni, da ste impulzivna oseba, kar lahko vpliva na vaše življenje tako pozitivno kot negativno. Pogosto ste neodločni, kar vam preprečuje, da bi napredovali in se osamosvojili. Po drugi strani pa, ko pokažete svojo motivacijo in ogromno energije, vas drugi občudujejo. Ste nagnjeni k razdražljivosti. Če vam uspe postati bolj uravnotežena oseba, bo v vašo dušo vstopil mir in vse bo bolj preprosto.

Nad obrvjo

Verjamete ali ne, osebe, ki imajo piko na tem delu obraza, imajo največkrat srečo na področju financ. Vedo, da se nič ne zgodi čez noč. Predani so svojim sanjam in poskušajo doseči, kar si želijo. Pazite se lažnih obljub in zavistnih ljudi. Ne dovolite drugim, da nadzorujejo vaše finance in ne zaupajte slepo ljudem.

Foto: Envato

Na obrvi

Pike na tem položaju so odraz vaših umetniških sposobnosti. Ste ustvarjalna oseba, naravno obdarjena s čutom za lepoto. Spremlja vas sreča, vendar morate pogosteje poslušati glas svojega srca. Vaša ustvarjalnost vam bo prinesla uspeh, priznanje in blaginjo. Samo pogumno!

Pod obrvjo

Pika pod obrvmi kaže na nesoglasja v vaši družini. Nagnjeni ste k prepirom, kar povzročila stres in tesnobo. Šele ko vzpostavite ravnovesje v odnosu, lahko pričakujete uspeh na drugih področjih življenja. Svoj duševni mir si lahko povrnete s pogovorom in se znebite negativnih čustev.

Na sredini nosa

To je neugodna lokacija za pike. Vaša ekstravaganca ogroža finančne zadeve. Ste strastni in pogosto prestopate meje. Bodite bolj pazljivi, in naučite se, kje in kdaj morate potegniti črto. Radi se spogledujete in ste nagnjeni k ljubezenskim avanturam. Vendar, ko boste našli pravo osebo, boste predani.

Če ga imaš, si res posebna: kaj o tebi povedo materina znamenja?

Na konici nosa

Ti ljudje so pogosto trmasti in nagnjeni k napetosti. So perfekcionisti, ki želijo vse narediti po svoje, kar jih pogosto ovira pri napredovanju. Najdejo mir v objemu ljubljene osebe, vendar se morajo naučiti, kako najti kompromis v odnosu.

Pod nosom

Pika, ki je v tem položaju, tik pod nosom, kaže, da imate srečo. V družinskih odnosih boste imeli razumevanje. Obstaja možnost, da vam bo uspelo doseči tako čustveno kot materialno blaginjo.

Ob nosu (levo ali desno)

Pika v tem položaju kaže na nagnjenost k čustvenemu neravnovesju. Pogosto spreminjate svoje razpoloženje, zato se v odnosih srečujete z negativnimi situacijami. Poskusite najti mir v sebi in to boste storili najprej, če boste iskreno ljubili sebe.

Ob kotičku ustnice

Pika v tem položaju pomeni, da boste uspešni, imeli boste dovolj denarja in slavo. Niste pa preveč materialno usmerjeni, ste družinski tip. Čaka vas posebna sreča v življenju in ženske s temi pikami so izjemno očarljive.

Pod očesom, na vrhu ličnice

Pomeni, da ste družinski človek, ki ceni prijateljstvo in iskrenost. Ste uspešni in sposobni pri delu z rokami, želite biti ustvarjalni in se znate prilagoditi tudi najbolj tveganim situacijam.

Foto: Envato

Na bradi

Pika na tem mestu pomeni, da ste pustolovec. Nenehno morate biti v gibanju, navdihuje vas spoznavanje novih ljudi in krajev. Počutite se nesrečni, če morate biti dalj časa na enem mestu. Zabavate se z urejanjem doma. Veliko pozornosti posvečate detajlom.

Na ustnici

Imate ustvarjalno moč. Pri delu ste še posebej motivirani, želite imeti stvari pod nadzorom. Ste perfekcionist.

Na sredini lica

Ste dobri, pravzaprav odlični v komunikaciji in ste precej aktivni v svojem družbenem krogu. Toda vaše visoko mnenje o sebi in vaših zaslugah, lahko uniči vaš dober ugled. Nagnjeni ste k narcizmu. Verjemite vase, vendar ohranite zdrav ego.

Na čelu levo ali desno

Potovanja zavzemajo pomemben del vašega življenja. Radi ste nenehno v gibanju in ne marate rutine. Z lahkoto pridete iz cone udobja.

Na licu ob strani proti ušesom

Pike na tem kraju so dober znak, saj kažejo na vašo finančno srečo. Prav tako imate srečo, da imate dobre prijatelje. Takšni ljudje do strastni in vedo, kaj hočejo od življenja.

Na koncu obrvi

To je znak, da imate srečno in mirno življenje. Ste vplivna in avtoritativna oseba. Če prevzamete vodstvo, potem dosežete pomemben uspeh.

Na ušesu

Pika na tem položaju je znak velike modrosti. Imate tudi razvit nagon za samoohranitev. Vaše življenje je lepo in smiselno. Tudi v starosti boste vodili aktiven življenjski slog in vedno boste uživali v družbi prijateljev in družine.

Foto: Envato

Na licu, v vertikali med ustnicami in ušesom

Pika na tem kraju kaže na bogastvo, a ne le materialno, ampak tudi bogastvo duha. Simbolizira zelo energične in karizmatične ljudi, ki živijo spontano in igrivo. Radi potujejo, si širijo obzorja in večkrat zamenjajo službo.

Nad brado (levo ali desno)

Simbolizira ljudi, ki so pri svojem delu pogumni, inteligentni in delavni. So zelo zvesti prijatelji, ki svetujejo drugim. Po naravi zvesti. V ljubezni so iskreni in odprti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!