fbpx

Horoskop škorpijon 2022: Kaj čaka škorpijone v letu 2022!

Ljubezen, poroka, sreča, denar, zdravje, posel!

Foto: Atikh Bana / Unsplash

Najbolj obširen horoskop za astrološko znamenje škorpijon v letu 2022 je zelo pozitiven. Dragi škorpijoni, v letu 2022 bo vse točno tako, kakor mora biti, kakor ste si želeli. To bo vaše leto!

Leto 2022 bo za vas leto obilja. Veliko tega, kar boste prejeli v obliki finančnih nagrad, prihaja iz prizadevanj v preteklosti.

Je leto 2022 vaše srečno leto?

Da. Za škorpijone bo leto 2022 srečno leto. Imeli boste srečo v vseh pogledih in lahko dosežete čudovite stvari.

Planetarni vplivi na škorpijona v letu 2022

Planet Pluton je od leta 2019 v Škorpijonovi hiši intelekta in komunikacije, kjer bo ostal do leta 2024.

Izkoristite prednosti tega položaja, kot so moč prepričevanja, duševno moč, analitične sposobnosti, talent za raziskovanje, zanimanje za psihologijo in različne globoke, subtilne ali celo skrivnostne teme. Predvsem pa sposobnost, da se zaščitite pred njegovim neprijetnim vplivom, ki so pretirana kritičnost, negativne misli, anksioznost ali fobije, živčna napetost, nagnjenost k manipulaciji z drugimi ljudmi.

Končno lahko žanjete sadove svojega dela!

leto 2022 je vaše leto, škorpijoni! Foto: Andrey Zvyagintsev / Unsplash

Če ste bili vztrajni in ste začeli nov projekt ali ste sprejeli odločitve, ki še niso pokazale nobenih rezultatov, je zdaj napočil vaš trenutek za uspeh.

Jupiter (retrogradno se obrne 28. julija 2022 do četrtka, 24. novembra 2022) prehaja v domeno finančnih sredstev, pridobljenih z delom, samospoštovanjem in stvarmi, zaradi katerih se počutite varne, zato boste imeli možnost stimulirati ta področja.

Povečale se bodo vaše sposobnosti in talenti. Boste bolj učinkovite, nagrajeni za svoje delo, odprle se vam bodo nove možnosti. Ne hitite, da bi uživali v sadovih svojega dela ali vlagali v tvegana podjetja.

Ne zapravljajte več kot običajno, saj je to leto za produktivnost!

Neptun, še en planet s počasnim razvojem, prehaja skozi Škorpijonovo hišo ljubezni in erotike. To je občutljiv položaj, saj ima Neptun, čeprav je zelo romantičen, a ima zavajajoč vpliv, saj veliko obljublja, a skoraj nič ne realizira.

Retrogradna Venera (od 19. decembra 2019 do 29. januarja 2022) prinaša željo po ločitvi od vsega, zato želite biti odkriti, saj ste bili v zadnjih mesecih nesrečni. Če ste vzpostavili nove odnose, lahko o partnerju odkrijete nekatere skrivnosti.

Škorpijon je eno od dveh znamenj, na katera vpliva retrogradni Mars (od 30. oktobra 2022 do 13. januarja 2023). V svojih projektih boste pokazali odločnost. Vendar se boste počutili preobremenjeni in izčrpani, ker ne boste mogli izpolniti vseh svojih nalog.

Sreča vas bo obdajala vso leto 2022! Foto: Andrey Zvyagintsev / Unsplash

Presenetljivo je, da so v letu 2022 škorpijoni skoraj imuni na Merkurjeva muhasta gibanja (retrogradno od 10. maja do 3. junija 2022). Po naravi škorpijoni niso najbolj komunikativni ljudje in svoja čustva izražajo le pred zelo bližnjimi ljudmi. Zato se ne bodo soočili s komunikacijskimi težavami.

V službi lahko pride do manjših napetosti z bolj občutljivimi sodelavci, vendar to ne bo preprečilo razvoja projektov, ki ste jih že začeli. Vendar bi bilo pametno pokazati diplomacijo in potrpežljivost. Poleg tega bi moral škorpijoni v teh treh tednih prenehati biti sarkastični in ironični.

Ljubezen (ljubezenski horoskop škorpijon 2022)

Pomlad in tudi konec leta 2022 bosta še posebej za samske škorpijone polna veselja. Čeprav je zunaj mrzlo, bo v vaše življenje prišel nekdo, ki bo ogrel vaše življenje. Če vam je nekdo že nekaj časa všeč, je to trenutek, da ukrepate. Skozi vse leto ste pridobili veliko moči in vztrajnosti, in če ju uporabite zdaj, vam bo uspelo doseči ljubezensko zvezo, o kateri ste vedno sanjali.

Se bo škorpijon poročil leta 2022?

Samski škorpijoni lahko srečajo nekoga, s katerim lahko vzpostavijo trdno, dolgotrajno razmerje, medtem ko lahko škorpijoni, ki so že v stabilnih odnosih, pričakujejo predloge za poroko. Leto 2022 škorpijonom olajša utrjevanje in harmonijo v zakonu.

Kariera (karierni horoskop škorpion 2022)

Vaša kariera se je v zadnjem letu okrepila in leto 2022 bo enako do sredine leta, ko bo videti, kot da je vse na pravem mestu. To lahko povzroči napredovanje, uspeh, nagrade, večjo produktivnost.

Rezultati prizadevnega dela in osredotočenosti, sprejemanja osebne in poklicne odgovornosti bodo vidni v letu 2022.

Izstopi iz sence, dragi škorpijon, uživaj v 2022. Foto: Andrey Zvyagintsev / Unsplash

Morda se preveč intenzivno osredotočate na delo, zato bodite previdni, da ne pregorite ali da, ne bili preveč agresivni.

Denar (finančni horoskop škorpijon 2022)

Leto 2022 prinaša energijo za privabljanje denarja, z začetkom zgodaj spomladi. Skozi vse leto boste videli nenehno obilje in do konca leta 2022 boste lahko videli najvišjo točko pridobljenega in skupnega dohodka. To je čas za shranjevanje finančnih sredstev za prihodnost.

Sijaj, osebna moč, vizija, jasnost so vse ključne besede za vaše finančno leto 2022. Konec leta boste pritegnili tisto, po čemer ste hrepeneli, da vam zagotovi varnost in zadovoljstvo.

Zdravje (zdravstveni horoskop škorpion 2022)

Letos bo vaše zdravje precej dobro. Dobro skrbite zase. Nadaljujte s tem.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!