fbpx

Hotel Rogla: sproščujoč oddih v objemu narave

Foto: booking.com

Hotel Rogla je kot nalašč za vse, ki iščete aktiven oddih z ravno pravšnjo mero sprostitve.

Ob vsem dobro znanem hotelu Planja se nahaja Hotel Rogla, ki je pisan na kožo ljubiteljem aktivnih počitnic. Nudi bogato ponudbo športnih aktivnosti, že njegova lokacija v osrčju Rogle pa je kot nalašč za odkrivanje bližnjih krajev, bodisi peš, s smučmi ali kolesom. Poleg tega boste v hotelu našli kopico zanimivih dejavnosti, od večernih sprehodov z baklami do otroških ustvarjalnic in glasbenih večerov.

Sodobno in okusno opremljene sobe se lahko pohvalijo s televizorjem in brezžičnim internetom, nad njimi pa bodo navdušeni tudi otroci. Trizvezdični hotel nudi več dvoposteljnih sob, ki so bile pred časom prenovljene.

V sklopu hotela se nahaja samopostrežna restavracija, izbirate pa lahko tudi med bogato a la carte ponudba, kjer vam bodo postregli tudi s tradicionalnimi pohorskimi jedmi. Za razvajanje si lahko privoščite tudi postrežbo v sobi, poleg tega pa v hotelu nudijo tudi varstvo otrok.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!