fbpx

Hotel Soča: sproščujoča oaza v objemu gorskih vrhov

Foto: Booking.com

V središču Bovca se nahaja hotel Soča, ki ponuja sproščujoč oddih, daleč stran od vrtinca vsakdana.

V družbi visokih gora, neokrnjene narave in bistre reke Soče se nahaja hotel Soča. Pohvali se lahko z neverjetnimi pogledi na mogočne okoliške vrhove, zato je kot nalašč za umik iz natrpanega vsakdana. Ljubitelji športa bodo navdušeni nad pestro ponudbo aktivnosti v okolici, če pa iščete zgolj mir boste lahko občudovali okoliške lepote in se sproščali v neokrnjeni naravi.

Dvajset moderno zasnovanih in prostornih sob se lahko pohvali z balkoni, ki se ozirajo proti okoliški naravi. Vsakdo najde sobo zase, od dvoposteljnih sob do družinskih suit, opremljenih z občutkom za oblikovanje in z mislijo na lokalne materiale. Sobe so klimatizirane, osvežite pa se lahko tudi v zunanjem bazenu v sklopu hotela.

Zjutraj se razvajate s samopostrežnim zajtrkom, potem pa se odpravite na druženje s smaragdno reko Sočo. V sklopu hotela je namreč tudi Športni center Soča rafting, ki ponuja širok nabor športnih aktivnosti, med drugim tudi raftanje. Po aktivno preživetem dnevu se prepustite sproščanju v wellnessu, kjer se nahaja tudi savna s panoramskim razgledom. Obljubimo, da se boste domov vrnili povsem prerojeni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!