fbpx

Hoteli, ki bi morali biti tudi galerije

Hoteli-galerije

Ste kdaj že stopili v hotel, v katerem ste se počutili, kot bi vstopili v umetniško galerijo? Ste naveličani običajnih hotelov s televizijo, posteljo in mini barom? K sreči hotelirji postajajo vse bolj ustvarjalni in gostom ponujajo precej več kot le osnovno. Če ste ljubitelj umetnosti in estetike, vas bodo ti hoteli naravnost navdušili, saj boste dobili občutek, da ste vstopili v galerijo.

Umetnost najdemo na vsakem koraku. V galerijah, muzejih, na ulici … Če nimate denarja, da bi si opremili stanovanje z dragimi umetninami in se vam ne ljubi hoditi po muzejih in galerijah, si rezervirajte sobo v enem od naslednjih hotelov, ki se od klasičnih, ki jih zaznamujeta enoličnost in uniformiranost, razlikujejo po tem, da jih kaj lahko zamenjate za umetniške galerije.

PREBERITE ŠE: Thalasso Spa Lepa Vida: kjer je doma razvajanje

Hotel The Surrey, New York
Hotel The Surrey, New York

Predstavljamo hotele, ki bi morali biti tudi galerije, saj imajo v preddverju, na hodnikih in v sobah razstavljena umetniška dela, vredna umetniških galerijah.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!