fbpx

Humin APP: aplikacija, ki razmišlja tako kot mi

Apple je s franšizo iPhone revolucioniziral način komunikacije in človeške interakcije, z razrastom aplikacij pa smo dobili tudi povsem nove dimenzije življenja. A čeprav Apple že desetletje narekuje trende, je nekje vendarle zaspal. Pri aplikaciji za kontakte, ki pa se je obdržala kljub priletnosti. Toda v digitalnem svetu ni prostora za dinozavre in aplikacija Humin je njen 'asteroid'. Ne Andorid, da ne bo pomote.

Humin ne razporeja vaših kontaktov po abecednem vrstnem redu kot to počenja Applova aplikacija Stiki (iPhone contacts app). Do sedaj znani suhoparni seznam kontaktov spremeni v uporabniku bolj prijazen, predvsem pa je bolj naraven pripomoček, saj za imena pripenja zgodbe, da ti niso več zgolj mrtve črke na ekranu. Material, kot je, kje in kdaj ste se spoznali, kje oseba živi oz. dela in kaj, črpa iz Facebooka, Likendlna in celo Gmaila. Ker se torej poveže tudi z vašim koledarjem in e-pošto, stike dejansko postavi v logičen kontekst. Služi tudi kot opomnik in vas obvešča, če je prijatelj v bližini.

PREBERITE ŠE: 7 brezplačnih aplikacij za boljše življenje

Humin pa osivele aplikacije za konktakte prekaša še na enem področju. Recimo, da se ne morete spomniti imena osebe, s katero imate v kratkem sestanek. Hja, imate ga na koncu jezika, a to vam kaj dosti ne pomaga. Če ga imate na koncu pametnega telefona, pa bo precej lažje. Vse kar morate storiti je, da v orodno vrstico vtipkate npr. »sestanek danes«, in že ga imate. Ja, Humin je ustvarjen tako, da razmišlja kot mi, zato ga bomo hitro vzljubili. Ker vsi imamo radi ob sebi enakomisleče, kajne. In kje lahko stopite v ‘stik’ z njo? Tu.

Dodatne Informacije

Več informacij:  humin.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!