fbpx

Hydro Hammock – viseča mreža, ki je lahko tudi vroča kopel

Vročokopelna viseča mreža Hydro Hammock

Viseča mreža Hydro Hammock ponuja nov nivo užitka in zabave. In verjetno so med vami le redki, ki v viseči mreži vidite neizkoriščen potencial, a Benjamin H Frederick ga je. Zato je izdelal visečo mrežo, ki je lahko tudi vroča kopel. Ta pa zavoljo tega ni nič kaj večja ali težja, a če želite poleg prenašati še prenosni grelec za vodo in črpalko, pa je resda ne morete pospraviti v nahrbtnik, a kot potovalni kovček na kolesih, ki ji pripada, vam je ne bi smelo biti odveč prevažati/prenašati naokoli. Najdete jo na Kickstarterju.

Viseče mreže so sproščujoče. Enako velja za vroče kopeli. Zato je edino logično, da sta združila moči. ”Sanjski par” je zbližal Benjamin H Frederick, ki je ustvaril visečo mrežo Hydro Hammock. Izdelana je iz nepropustnega in močno raztegljivega sintetičnega materiala, ki ima prostora za 189 litrov vode in dve odrasli osebi. Služi lahko kot viseč bazen, kot viseča vroča kopel in kot bazen v mivki ali snegu. Pa še kaj bi se lahko spomnili.

PREBERITE ŠE: 10 najboljših visečih mrež za to poletje


Poleg same viseče mreže Hydro Hammock je na voljo tudi prenosni grelnik za vodo, da lahko uživate vročo kopel kjerkoli se vam zahoče. In ja, dodatna oprema ima tudi dva USB vhoda. Grelec za vodo pa s pomočjo pripadajoče vrtne cevi služi tudi kot črpalka za črpanje vode iz bodisi reke, morja ali jezera, cev pa kasneje prevzame vlogo reguliranja temperature vode in ustvarjanja peneče kopeli. Sistem pospravljen v kovček na koleščkih služi tudi kot zunanji tuš in vam z le 11 litri vode, kolikor je njegova kapaciteta, zagotavlja kar dve uri tuširanja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!