fbpx

Hymer VisionVenture: konceptni avtodom prihodnosti

Avtodom Hymer VisionVenture

Nemški proizvajalec avtodomov Hymer nas je s konceptnim avtodomom Hymer VisionVenture popeljal v bližnjo prihodnost. V leto 2025.

Konceptni avtodom Hymer VisionVenture je ideja, kako bi lahko izgledali avtodomi prihodnosti. Pri VisionVenture gre predvsem za izjemno premišljen dizajn, kako v notranjost kombija Mercedes-Benz Sprinter umestiti majhno luksuzno stanovanje na štirih kolesih. Dvonadstropen avtodom je v notranjosti opremljen s bambusovim lesom, sivo klobučevino in usnjem. Dvignjena streha razkrije prostorno in udobno spalnico za dve osebi z majhnim balkonom.


Spodaj najdemo manjšo kuhinjo ter nasprotno od nje domiselno sestavljeno kopalnico. Zaradi premičnega zidu tuš kabino enostavno raztegnemo in potem spet zložimo. V zadnjem delu avtodoma sta eden proti drugemu nameščena dva kavča bele barve. Pod enim kavčem se nahaja velika zložljiva miza, drugi kavč pa skriva raztegljiv električni žar. Velika panoramska okna in ambientalna osvetlitev po želji le dodata k prijetni izkušnji. Ker gre za koncept se o proizvodnji ali ceni ne ve nič. Verjetno bo treba počakati do 2025.

Galerija: Hymer VisionVenture

Dodatne Informacije

Več informacij:
hymer.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.