fbpx

Priključek HyperDrive USB-C: ”petdeset odtenkov” priključkov za MacBook Pro

Priključek HyperDrive USB-C

Že morda, da vhod USB-C postaja standard, pa vendar, dokler imate doma kup naprav, ki se zanašajo na druge vrste priključkov, si z njim kaj dosti ne morete pomagati, če nimate adapterja za pretvorbo priključkov. Prenosnik MacBook Pro je, kar se tiče tega, izjemno 'diskriminatoren', saj ima zgolj vhod USB-C. Zato je nastal Hyperdrive, ki Applovemu prenosniku vrača vse tiste priključke in reže, ki smo jih do zdaj pridoma izkoriščali.

Ljudje ne maramo sprememb in se nanje le stežka navadimo. Da bomo vsaj eno od teh lažje prebrodili, je Sanho Corporation izdelal HyperDrive, adapter za vhod USB-C, ki prenosniku MacBook Pro vrača vse tiste priključke, ki jih uporabljamo za raznorazne naprave in nam jih je Apple brezsramno vzel.


Če ste siti prenašanja adapterjev oz. pretvornikov za vsako zunanjo napravo posebej, je to idealna rešitev, saj se enota ponaša z režo za spominsko kartico microSD, režo za kartico SD ter HDMI, tremi vrati USB 3.1 in vrati Thunderbolt 3 ter s polno hitrostjo prenosa podatkov (100 W).

PREBERITE ŠE: Novi MacBook Pro (2016) ima sekundarni zaslon! Revolucija je izostala!

HyperDrive je tako edini priključek, ki ga potrebujete, da na primer istočasno polnite prenosnik MacBook in uporabljate zunanji zaslon. Na voljo je tako za različico s 13- kot 15-palčnim zaslonom.

Galerija – priključek HyperDrive USB-C za MacBook Pro:

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!