Ideje za darila 2019: popolna darila za popotnike

Zemljevid sveta za praskanje

Iščete ideje za darila, ki bi v letu 2019 zadovoljile popotnika? Pred vami je 10+ izdelkov, zaradi katerih bodo njihova (ali pa tudi vaša) potovanja veliko bolj brezskrbna.

Med ideje za darila v letu 2019 spadajo tudi izdelki za popotnike. Seveda imamo vsi v življenju vsaj eno osebo, ki zelo rada potuje. Zaradi razmaha nizkocenovnih letalskih prevoznikov pa skorajda ni več izgovora, da se ne bi na potovanje odpravili tudi sami.

Mi smo se tokrat odločili, da vam predstavimo nekaj izdelkov, za katere menimo, da bodo vsa prihajajoča potovanja krepko olajšala. Pa naj bodo obdarovančeva ali pa vaša.

Ideje za darila 2019: darila za popotnike

Potovalni vzglavnik Traventure

Potovalni vzglavnik Traveture
Potovalni vzglavnik Traventure

Kakopak nepogrešljiv pripomoček vsakega daljšega potovanja. Pomembno je, da je vzglavnik ergonomsko prilagojen vašemu vratu in mu daje oporo. Ta potovalni vzglavnik ponuja vse našteto plus udobje. Poleg dobim še pokrivalo za oči in čepke za ušesa. Pa sladke sanje.

Zložljiv nahrbtnik Osprey

Zložljiv nahrbtnik Osprey
Zložljiv nahrbtnik Osprey

Na potovanjih se redno zgodi, da želimo s spominki razveseliti vsakega družinskega člana in prijatelja posebej. Kmalu pa se začnemo spraševati, kam naj vsa ta darila sploh damo. Zložljiv nahrbtnik je ob tovrstni dilemi odlična rešitev, saj ko je zložen, zavzame zelo malo prostora, ko ga razgrnemo, pa kar kipi od dodatnega prostora. Zložljiv nahrbtnik Osprey ima celo zunanja žepa za posode s tekočino.

Set torbic za pakiranje Eagle Creek

Set torbic za pakiranje Eagle Creek
Set torbic za pakiranje Eagle Creek

Večina nas pri pripravljanju prtljage poskrbi, da je v njej vse lepo zloženo in organizirano. A že po nekaj dneh je v kovčku, kot bi padla bomba. Da se to ne bi zgodilo, poskrbi izdelek podjetja Eagle Creek. V njihov set torbic v treh velikostih bomo lahko smiselno porazdelili naša oblačila ter tako vedno vedeli, kje je kaj. Poleg tega so torbice zelo lahke, vzdržljive in vodoodporne.

Zložljiv sušilnik za lase BaByliss

Zložljiv sušilnik za lase Babyliss
Zložljiv sušilnik za lase BaByliss

Različni hoteli, različni sušilniki za lase. Najbolje je seveda imeti svojega, ki mu zaupate, da bo dobro opravil svoje delo. Zložljiv sušilnik za lase BaByliss ne zasede veliko prostora, z močjo 2000 W pa zmore lase posušiti bliskovito hitro.

Brezžične slušalke Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM3
Sony WH-1000XM3

Te slušalke že nekaj časa krasijo vrhove vseh lestvic, vsaj kar se tiče slušalk za popotnike. Ponašajo se z enim izmed najboljših sistemov za aktivno odstranjevanje hrupa (hrup letala preprosto izgine), poleg tega pa zvenijo zelo zabavno, zaradi česar bodo všeč širši skupini poslušalcev. Upravljamo jih z dotikom, zdržijo pa do 30 ur predvajanja glasbe.

Filtrirna plastenka za vodo LifeStraw

Filtrirna plastenka za vodo Life Straw
Filtrirna plastenka za vodo LifeStraw

V nekaterih državah sveta je kakovost pitne vode na žalost vprašljiva. Ker si na počitnicah nikakor ne želimo zboleti, lahko to preprečimo z uporabo takšne plastenke za vodo. Z vgrajenim filtrom prečisti do 99,9 odstotka bakterij, odstrani neprijeten vonj in okus po kloru. Dobra novica je tudi ta, da zmore filter prefiltrirati do 1.000 litrov tekočine. Zagotovo spada med najboljše ideje za darila 2019 za popotnike!

Ročna tehtnica za prtljago

Ročna tehtnica za prtljago
Ročna tehtnica za prtljago

Če doma nimamo natančne tehtnice, ki je primerljivo natančna s tisto na letališčih, pride ta izdelek še kako prav. Ročna tehtnica je idealna za tehtanje prtljage vse tja do 50 kilogramov. Le tako se bomo izognili tistim neprijetnim situacijam ob vkrcanju na letalo.

Univerzalni adapter za vtičnice

Univerzalni adapter za vtičnice
Univerzalni adapter za vtičnice

Moramo se zavedati, da povsod po svetu nimajo enakih vtičnic. Na morebitne nevšečnosti se lahko pripravimo s takšnim adapterjem za vtičnice. Pokril bo vse štiri oblike svetovnih vtičnic, hkrati pa omogočal priključitev USB-kabla za neposredno polnjenje naprav (izhoda tipa USB-A in USB-C).

Torbica za dokumente Looxmeer

Torbica za dokumente Looxmeer
Torbica za dokumente Looxmeer

Če potujemo z družino, je lepo imeti vse dokumente pri roki, na enem mestu. Tale torbica za dokumente je dovolj velika, da imamo v njej dokumente za vso družino. Ponuja celo zaščito proti vdoru RFID-signalov, kar pomeni, da nepridipravi ne bodo mogli poskenirati vaše bančne kartice.

Brezžični zvočnik Ultimate Ears Wonderboom 2

Ultimate Ears Wonderboom 2
Ultimate Ears Wonderboom 2

Malce glasbe nikoli ne škodi. Wonderboom 2 zvok predvaja pod kotom 360°, torej ga lahko brez težav namestimo v sredino prostora, glasba pa bo slišana povsod enako. Ohišje je mešanica gume in trpežne tkanine, ki ji kakšen padec sem ali tja ne bo storil hudega. Gre za izjemno kompakten zvočnik, ki bo zavzel zelo malo prostora. Ponuja tudi Outdoor Mode, ki glasnost še dodatno okrepi. Odlična ideja za darilo!

Prenosna baterija Xiaomi

Prenosna baterija Xiaomi
Prenosna baterija Xiaomi

Ali bomo imeli vsak dan dostop do elektrike, je odvisno od destinacije. Če vtičnice ne bomo videli več dni, pride prenosna baterija še kako prav. Xiaomi izdeluje izjemno kakovostne prenosne baterije, ki jih poleg velike zmogljivosti odlikuje tudi velika vzdržljivost pred udarci. 20.000 mAh je dovolj, da bomo pametni telefon polnili vsaj 4 ali 5 dni.

Zemljevid sveta za praskanje Scratch It

Zemljevid sveta za praskanje
Zemljevid sveta za praskanje

Če zelo radi potujemo, je zelo priročno, če si sproti zapisujemo, kje vse smo že bili. Med ideje za darila 2019 torej zagotovo spada zemljevid sveta za praskanje, na katerega bodo naši obdarovanci vedno gledali s ponosom. Poleg tega je takšen zemljevid dodatna motivacija za nove izlete!

Dodatne Informacije

Uredništvo ne odgovarja za navedene cene. Cene pri spletnih trgovcih so dinamične narave in se lahko spremenijo kadarkoli. Zapisane so bile v času redakcije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!