Ideje za pustne maske in kostume v zadnji minuti

Ali veste, v katero masko se boste našemili letos? Če nimate ideje in lovite zadnji vlak, smo za vas pripravili ideje za pustne maske in kostume, ki lahko nastanejo v zadnji minuti.

O idejah za pustne kostume za pare smo že pisali. Dobre novice pa imamo tudi za tiste, ki bodo letošnji pust preživeli brez sorodne duše. Tukaj so ideje za pustne maske in kostumi v zadnji minuti!

Tokrat bodo na svoj račun prišli vsi tisti, ki bi s svojo podobo na karnevalu in prireditvah, ki ga spremljajo, radi izstopali. Med idejami boste našli 10 kostumov, ki jih lahko z nekaj truda in domišljije izdelate v zelo kratkem času.

1. Obsedenka z mačkami (Simpsonovi)

https://www.instagram.com/p/f0JEf7QAka/?utm_source=ig_embed
Poznate koga, ki ima doma več plišastih mačk, ker sodi med obsedence s plišastimi živalmi in jih kar ne more spustit iz rok? Verjeti ali ne – te vam lahko pridejo tudi ob ustvarjanju pustnega kostuma. Če takšne osebe nimate v bližini, si morda priskrbite nekaj kosov, ki so povezani z mačkami (majice, obeski, magneti, vreče …) in že ste pravi obesedenec ali obsedenka z mačkami.

2. Party Animal


V kolikor ste si zaradi svojega veseljačenja prislužili vzdevek “party animal”, je ta kostum kot nalašč za vas.

3. Mačji tat


Se ne morete odločiti, ali se namaskirati v mačko ali tatu? Z nekaj domišljije lahko dva kostuma združite v enega.

4. Duh


Duhovi so resda bolj priljubljeni za noč čarovnic, kar pa še ne pomeni, da na pustnih prireditvah niso dobrodošli. Vse, kar morate nareditije, da iz odeje, ki je ne potrebujete več, izrežete luknje.

5. Retro gospodinja

View this post on Instagram

#retrohousewife #retrodressup #wifey #1950spartydress

A post shared by Katie Michelle Moores (@katie_michelle_moores) on


Gospodinje z usnjenimi rokavicami, pikčasto obleko in predpasnikom ni težko vzljubiti.

6. Grozdje


Napihnite balone vijolične ali zelene barve in jih nalepite na svoja oblačila. Sporočite nam, ali je po zabavi kateri od njih ostal cel.

7. Strašilo


Strašilo, ki ne prestraši nikogar, resda ne služi svojemu namenu, a je zato nadvse ljubko. Oblecite karirasto srajco in kavbojke, na glavo nataknite klobuk, za nameček pa z barvami okrasite svoj obraz.

8. Samorog


Za kostum samoroga vam ni potrebno zapravljati denarja. Rog stožčaste oblike je mogoče izdelati iz kosa papirja. Nase nadenite oblačila bele ali pastelne barve.

9. Mrtva nevesta


Bela poročna obleka s pajčolanom se bo v kombinaciji s temno šminko odlično obnesla.

10. Turisti


Iz omare potegnite vsa oblačila, ki ste jih kupili na potovanjih po tujini. Odveč ne bosta niti fotoaparat in nahrbtnik.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!