IFA 2018: s Sonyjevimi brezžičnimi in vodoodpornimi slušalkami tudi v najgloblje vode

Sony WF-SP900

Sony udeležence tehnološkega sejma IFA 2018 vsako leto preseneti z inovacijo, ki jo pričakuje le malokdo. Nič drugače ni niti letos – japonsko podjetje je izbrane navdušilo s tehnološko naprednimi slušalkami.

Brezžične ušesne slušalke Sony WF-SP900, ki so namenjene športnikom, prepričujejo s trpežnostjo in vodoodpornostjo. Lastniki jih bodo lahko uporabljali, kjerkoli bodo želeli. Poslušanje glasbe bo mogoče med tekom, v telovadnici ali med plavanjem. Plavalcem bo dovoljeno, da se potopijo do globine 2 metrov.

Zahvaljujoč dovršenemu dizajnu bodo uporabniki lahko uživali v udobnosti, stabilnosti in popolnem prileganju ušesu.

Sonyjeve nove slušalke, ki delujejo prek brezžičnega omrežja Bluetooth, so združljive s funkcijo NFC. Ponujajo kar 4 GB prostora za shranjevanje na spominski kartici, ob tem pa vas bodo prepričale tudi z jasnim zvokom.

Vzdržljiva baterija zagotavlja 3 ure neprestanega poslušanja glasbe prek brezžične povezave. Slušalke so preproste za uporabo, saj lahko z glasbo in glasnostjo predvajanja upravljate prek gumba.

Na voljo bodo v treh barvah – črni, beli in rumeni. Izbirati bo mogoče med štirimi velikostmi ušesnih nastavkov in tremi velikostmi njihovih nosilcev.

Galerija – Brezžične ušesne slušalke Sony WF-SP900

Dodatne Informacije

Več informacij:
sony.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!