fbpx

Igrivo na snegu

Rome snowboardi so se v nekaj letih izstrelili iz popolne anonimnosti v sam vrh snežne scene. Domišljen dizajn, odlična kakovost materialov in izdelave ter dodelana paleta desk so stalnica, ki omogoča kar največ užitkov na snegu. Eden od vzrokov za uspeh je prav gotovo tudi "jibberski" Artifact, že večkrat ...

Rome snowboardi so se v nekaj letih izstrelili iz popolne anonimnosti v sam vrh snežne scene. Domišljen dizajn, odlična kakovost materialov in izdelave ter dodelana paleta desk so stalnica, ki omogoča kar največ užitkov na snegu. Eden od vzrokov za uspeh je prav gotovo tudi “jibberski” Artifact, že večkrat razglašen za eno najbolj zabavnih desk na svetovnih deskarskih testih. Za letošnjo sezono je dobil novo scratch-off grafiko, oblika in konstrukcija pa sta že tradicionalno vrhunski. V osnovi je Artifact deska za snežne parke in street, a vendar bomo spoznali, da je univerzalna, saj je primerna za vsak teren.

Cena: 389 evrov

www.romesnowboards.com

CA-HA Boardshop, Linhartov trg 10, Radovljica

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.