fbpx

Sportclub. Izpolnimo svoj cilj!

Naj gre za hujšanje, krepitev telesa ali ohranjanje kondicije, vse nam bo pomagalo pri dobrem počutju v turobnih zimskih dneh. Fitnes center SPORTCLUB je bil v pretekli sezoni popolnoma prenovljen z vrhunskimi napravami Precor, pri treningu pa nam bodo pomagali in svetovali vrhunski inštruktorji fitnesa in osebni ...

Naj gre za hujšanje, krepitev telesa ali ohranjanje kondicije, vse nam bo pomagalo pri dobrem počutju v turobnih zimskih dneh. Fitnes center SPORTCLUB je bil v pretekli sezoni popolnoma prenovljen z vrhunskimi napravami Precor, pri treningu pa nam bodo pomagali in svetovali vrhunski inštruktorji fitnesa in osebni trenerji, ki bodo s svojim znanjem precej pripomogli k uspešnosti naše vadbe. Vsi, ki pri vadbi potrebujemo malce skupinske spodbude, se bomo spopadli s skupinskimi vadbami. Dosedanjim uspešnim vadbam – Bodypumpu, Stepu, Step & Sculptu, TNZ-ju (trebuh, noge in zadnjica), Low Fitu, Step-TNZ-ju in Pilatesu – se je v novi sezoni pridružil še naprednejši Pilates Advance & Flow. Po naporni vadbi nam seveda prija sprostitev v wellness centru. Čakajo nas notranja in zunanja finska savna, turška savna, tropski bazen, hladni bazen in kneipovi kotički, ne manjkajo pa niti zunanji vrt, whirlpool in vrhunske masaže. Popolna novost v ponudbi je Brownova terapija, izjemno učinkovita ročna tehnika, s katero pripravimo telo do samozdravljenja. Terapija, ki izvira iz Avstralije, nam pomaga pri zmanjševanju in odpravljanju bolečin, odpravljanju napetosti in izboljšanju razpoloženja.

www.sportclub.si

Fitness in wellness center SPORTCLUB, Gortanova 22, na Fakulteti za šport, Ljubljana

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.