fbpx

Aktivna in sproščena jesen v Milleniumu

Na dopuste smo že pozabili, jesen se je dodobra zasidrala, tako v naravi kot v našem počutju. Slabše vreme, ki ga poleti nismo vajeni, na nas pušča posledice. športne aktivnosti selimo v zaprte prostore športnih centrov. V športnem centru Millenium v Ljubljani so že poskrbeli za to, da ...

Na dopuste smo že pozabili, jesen se je dodobra zasidrala, tako v naravi kot v našem počutju. Slabše vreme, ki ga poleti nismo vajeni, na nas pušča posledice. športne aktivnosti selimo v zaprte prostore športnih centrov. V športnem centru Millenium v Ljubljani so že poskrbeli za to, da kondicija, ki smo jo nabrali med poletnimi aktivnostmi, ne bo izpuhtela za pisarniško mizo. Vabi nas prenovljeni fitnes, ki nas bo razvajal z novimi napravami in svežo podobo. Za pomoč pri vadbi imamo lahko usposobljenega inštruktorja, ki nam na našo željo izdela individualni program vadbe, za pravilno izvedbo vadbe pa si ogledamo predstavitveni trening vadbe, kjer se bomo naučili pravilne rabe naprav, uteži ter seveda “bontona”, brez katerega ni sproščene vadbe. Po fizičnih naporih seveda vedno prija sprostitev v mirni atmosferi sprostitvenega dela, ki se ponaša z dvema finskima, turško in infra savno, namakamo pa se lahko v hladnem in masažnem bazenu. Kdor ne mara fitnesa, bo lahko preganjal negativno energijo in kalorije na igrišču za tenis ali badminton.

www.millenium.btc.si

Športni center Millenium, šmartinska c. 152 – BTC City, Ljubljana

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.