fbpx

Težkometalno ekstremno

Za dober ritem na snežnih strminah, asfaltnih površinah ali gozdnih neravninah poskrbijo kultne slušalke Skullcandy. Kakovost zvoka je glavna odlika vseh modelov, ne smemo pa pozabiti, da je pri športnikih stil vedno pomemben, zato lahko to jesen ušesa pokrijemo s posebno izdajo modelov Metallica hesh in ...

Za dober ritem na snežnih strminah, asfaltnih površinah ali gozdnih neravninah poskrbijo kultne slušalke Skullcandy. Kakovost zvoka je glavna odlika vseh modelov, ne smemo pa pozabiti, da je pri športnikih stil vedno pomemben, zato lahko to jesen ušesa pokrijemo s posebno izdajo modelov Metallica hesh in Metallica lowrider, ki so se na trgu pojavili skupaj z novim albumom Death Magnetic skupine Metallica. Dizajn je seveda prilagojen težkometalnim legendam, kakovostno 40- ali 50-mm ozvočenje pa bo poskrbelo, da bodo težki ritmi odzvanjali tudi med izvajanjem najtežjih trikov na kolesu, skejtu ali snowboardu.

Cena: 69 evrov (Metalica Hesh) in

49 evrov (Metallica Lowrider)

www.skullcandy.com

Trgovina Quiksilver, Hala 12, Šmartinska c. 152 – BTC City, Ljubljana

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.