fbpx

Nikoli več “prazni”!

Preluknjana zračnica je ena najbolj neprijetnih stvari, ki se lahko pripetijo kolesarju. Nesreča se vedno zgodi ob neprimernem trenutku in zamenjava zračnice nam vzame precej dragocenega časa. Ameriško podjetje, ki se je usmerilo v polnila za zračnice in pnevmatike, ponuja edinstvene rešitve, kot so polnila za ...

Preluknjana zračnica je ena najbolj neprijetnih stvari, ki se lahko pripetijo kolesarju. Nesreča se vedno zgodi ob neprimernem trenutku in zamenjava zračnice nam vzame precej dragocenega časa. Ameriško podjetje, ki se je usmerilo v polnila za zračnice in pnevmatike, ponuja edinstvene rešitve, kot so polnila za kolesarske zračnice, ki dobesedno zapolnijo poškodbo plašča. Nadgradnja, ki nam prihrani kakršnokoli ukvarjanje s preluknjanimi zračnicami, se imenuje smarttube; to so zračnice s posebno plastjo gela v notranjosti, ki v primeru preluknjane zračnice poškodbo samodejno zapolni.

Trgovina Veb Company, Litijska c. 12a, Ljubljana www.slime.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.