fbpx

Smith – stil, varnost in zelena zavest

Pri podjetju Smith, poznanem po stilskih in varnih čeladah, snežnih gogglih in sončnih očalih, so se letos odločili za ekološki koncept. Čelada Variant brim in goggli Phenom bodo poleg drugih modelov dobavljivi tudi kot serija Evolve, pri kateri je poudarek na recikliranih materialih. Cocona™ je ...

Pri podjetju Smith, poznanem po stilskih in varnih čeladah, snežnih gogglih in sončnih očalih, so se letos odločili za ekološki koncept. Čelada Variant brim in goggli Phenom bodo poleg drugih modelov dobavljivi tudi kot serija Evolve, pri kateri je poudarek na recikliranih materialih. Cocona™ je tehnologija, s katero reciklirajo vlakna kokosa in bambusa in tako nastane udobna in tehnološko izpopolnjena mehka podloga za čelade ter goggle. Tkanina X-Static je prav tako ekološko neoporečna in deluje antibakterijsko, antistatično, obenem pa zagotavlja toploto in udobje. Čelado Variant brim seveda odlikuje tudi odličen sistem zračenja AirEvac™, s pomočjo katerega se nam goggli ne bodo rosili, poleg tega pa vsebuje tudi trifazni sistem zračenja celotne čelade, z zaščito za ušesa, ki jo lahko odstranimo, pa se lahko prilagodimo vsem vremenskim razmeram. Goggli Phenom, prav tako tudi v okolju prijazni Evolve tehnologiji, so tehnično dovršeni in udobni ter zasnovani tako, da se popolnoma prilegajo smučarski čeladi. Poleg tega, da so enostavno nastavljivi glede na velikost glave, jih odlikujejo tudi sferične leče, ki bodo poskrbele za odlično vidljivost; pogled in udobje pa sta takšna, kot bi se po snegu podili brez očal.

Cena: goggli 155 evrov

čelada 155 evrov

www.smithoptics.com

CA-HA Boardshop, Linhartov trg 10, Radovljica

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.