fbpx

IKEA poletje in jesen 2021: to so novosti, ki jih boste lahko že kmalu kupili v Ikei

IKEA predstavlja svoje novosti za poletje 2021 in kolekcije, ki bodo to jesen v vašem domu pričarale pravo poletje in ustvarili topel prostor s sodobnim pridihom.

Ko se poletje poslovi in pride jesen, si želimo še nekaj zadnjih sončnih žarkov vzeti s seboj domov. Bogate zemeljske barve, rustikalni naravni materiali, modularne elegantne oblike in kromirani poudarki zaznamujejo videz letošnje sezone. V pravi kombinaciji bodo vaš dom spremenili v zatočišče udobja – s preprogami, blazinami in prevlekami tradicionalno navdahnjenih oblik ter modernističnega italijanskega dizajna v obliki modularnih omar, elegantnih posteljnih okvirjev in minimalnih dodatkov.

S soncem obledelimi barvami Marakeša in čistimi detajli Milana je jesen namenjena ustvarjanju toplega privlačnega prostora s sodobnim pridihom.

V novih kolekcijah IKEA za poletje 2021 vas tako čakajo pregrinjalo HILLEGÄRD, ki življa tradicionalne tehnike indijskega rokodelstva, set kartonskih predlog za izdelavo mesta in tulec za risbe MÅLA, ki bodo otroke navdihnili za slikanje, igranje in ustvarjanje ter prevleka za blazino BRUNSTARR, ki vas popelje v daljne kraje, dežele polne bogatih barv, toplih odtenkov in nebeških vonjev svežega cimeta in začinjene kave. K temu se pridružujejo še cvetlični lonci DRÖMSK v kul indigo barvnih odtenkih, kopalne brisače SIESJÖN, ki jih navdihuje doživetje turške kopeli, vsestranska družina omaric BAGGEBO s pametnimi rešitvami za shranjevanje, oblazinjen posteljni okvir BLÅKULLEN, ki redefinira nišo spanja v majhnem prostoru, vaza/zalivalka CHILIFRUKT in pa stojalo za brezžično polnjenje NORDMÄRKE iz bambusa.

Dodatne Informacije

ikea.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!