fbpx

Insta360 Ace Pro X Leica: tehnološka mojstrovina v svetu akcijskih kamer

Ko se združita Insta360 in Leica: Obetavna prihodnost akcijskih kamer

Insta360 Ace Pro X Leica
Foto: Insta360

V svetu, kjer se tehnologija in adrenalin srečata, je Insta360 Ace Pro nova zvezda na obzorju. Predstavljajte si kamero, ki ne le da ujame vaše najbolj divje trenutke, ampak jih tudi spremeni v kinematografske mojstrovine. Razvita v sodelovanju med Insta360 in ikonično Leico, ta kamera obljublja, da bo presegla meje običajnih akcijskih kamer. Z impresivnimi tehničnimi specifikacijami in inovativnimi AI funkcijami, Insta360 Ace Pro ni le še ena akcijska kamera na trgu – je prava revolucija.

Insta360 Ace Pro X Leica v svojem kompaktnem ohišju združuje najboljše iz dveh svetov: vrhunsko Leicino optiko in tehnološke inovacije Insta360. S senzorjem 1/1.3 palca, ki omogoča snemanje do 8K pri 24 sličicah na sekundo, Ace Pro postavlja nove standarde v kakovosti slike. Ta kamera ni le odlična za snemanje akcijskih prizorov, ampak zaradi večjega senzorja omogoča tudi izjemne posnetke v zahtevnih svetlobnih pogojih, kot so podvodni prizori.

Foto: Insta360

Napredne AI funkcije, kot so AI Highlights Assistant in AI Warp, dvignejo uporabniško izkušnjo na višjo raven. AI Highlights Assistant avtomatsko izbere in uredi vrhunce vaših posnetkov, medtem ko AI Warp dodaja dinamične efekte, kar uporabnikom omogoča, da svoje posnetke še dodatno prilagodijo. Dodatna prednost je vodoodporna zasnova do globine 10 metrov, kar Ace Pro dela idealno za različne ekstremne pogoje.

Foto: Insta360
Foto: Insta360

Ko govorimo o povezljivosti, Ace Pro ne razočara. Integracija z Garminom in Apple Watchem omogoča dodajanje statističnih podatkov v vaše videoposnetke, kar je še posebej privlačno za športnike in avanturiste. Širok spekter dodatkov, kot so hitro snemljivi nosilci in daljinski upravljalniki, dodatno povečujejo njeno vsestranskost.

Dodatne karakteristike:

  • Velikost senzorja: 1/1.3-palčni, omogoča snemanje v 8K pri 24 FPS
  • Vodoodpornost: Do globine 10 metrov
  • AI Funkcije: AI Highlights Assistant za urejanje vrhuncev, AI Warp za dinamične efekte
  • Stabilizacija: FlowState za gladke posnetke
  • Povezljivost: Integracija z Garminom in Apple Watchem za statistične podatke
  • Dodatki: Široka paleta uporabnih dodatkov za različne aplikacije
  • Cena: 449,99 dolarjev, konkurenčna na trgu akcijskih kamer

Insta360 Ace Pro ni zgolj nova akcijska kamera; je simbol inovativnosti in kakovosti. Združitev Insta360 in Leice prinaša napredno tehnologijo in izjemno kakovost slike v roke adrenalinskih navdušencev in profesionalnih ustvarjalcev. S svojimi impresivnimi lastnostmi in konkurenčno ceno je Ace Pro več kot le konkurent na trgu akci

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.