InteractiveStudio: oblikujte svoje telo s tem popolnoma opremljenim pametnim fitnesom za dom

Zadnjič posodobljeno: :

JaxJox je predstavil InteractiveStudio, pametni in intuitivni “gadget”, ki vključuje uteži, ročke ter masažne valje, s katerimi se boste predajali energični vadbi v zavetju svojega doma.

JaxJoxev InteractiveStudio, ki je velik ravno toliko, kot tretjina tekalne steze, obljublja, da vam bo zagotovil popolno vadbo doma. Za to uporablja kar štiri povezana pomagala – uteži, ročke, masažne valje in pa ročke za sklece – kot tudi 43-inčni zaslon na dotik, ki uporabniku ponuja celotno paleto strokovnih vadb in pa sledenje uspešnosti.

InteractiveStudio se lahko pohvali z obsežnim katalogom vaj za moč, s kardio vadbami in z vadbami za okrevanje, uporablja ga lahko več ljudi (na primer cela družina), vsak pa ima svoj profil s prilagojenim programom vadbe. Naročnina na JaxJoxeve programe vas bo stala okoli 34 evrov na mesec (podobno kot članarina v fitnesu), medtem ko vas bo sam “gadget” oskubil za okoli 1.900 evrov.

Ste pripravljeni na prihodnost fitnesa, trenerstva in vadbe?

JaxJox InteractiveStudio
JaxJox InteractiveStudio

Dodatne Informacije

jaxjox.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 znakov, ki kažejo, da ste dobro opravili svoj trening oziroma vadbo