iPhone 11: takšen naj bi bil novi iPhone, ki pride septembra

Applov naslednji pametni telefon, ki bi naj slišal na ime iPhone 11, bo javnosti po vsej verjetnosti predstavljen že septembra letos. Vas zanima, kako bo videti?

Če gre soditi po fotografijah novih modelov, ki so jih na spletu objavili svetovno znani tehnološki YouTuberji, lahko Applovi oboževalci kmalu pričakujejo tri različice najnovejšega telefona. Osnovnemu modelu iPhone 11 naj bi družbo delala večji iPhone 11 Max in cenejši iPhone 11R.

Apple naj bi v svoje najnovejše pametne telefone prvič doslej vključil kamero s tremi lečami, ki bo v primerjavi s predhodnicami bogatejša za super široko lečo. V tem pogledu je izjema iPhone 11R, ki naj bi imel le dve leči.

Informacije o specifikacijah novih iPhonov zaenkrat še niso dostopne. Govorice sicer namigujejo na to, da bo iPhone 11 vseboval 5,8-palčni OLED-, iPhone 11 Max 6,5-palčni OLED-, iPhone 11R pa 6,1-palčni LCD-zaslon.
Se ga veselite?

Galerija: iPhone 11

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši dodatki za tek: za najboljšo tekaško izkušnjo