fbpx

Iščeš idealno žensko? Potem pri njej ne spreglej teh vrednot!

Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

Napake so del življenja, a nekateri jih nikoli ne bodo priznali. Le močni ljudje priznajo in poskušajo popraviti svoje napake! In močna ženska je ena izmed teh oseb!

Nihče ni popoln. Vsi smo kdaj prizadeli drugo osebo. Najlažje je kriviti druge za lastne napake ali najti tisoče izgovorov, da se ne bi bilo potrebno opravičili.

Reči oprosti, pomeni, da smo dovolj zreli, da priznamo lastne napake, dovolj sočutni, da jih obžalujemo, in dovolj odgovorni, da smo pripravljeni nositi njihove posledice.

Poiščite žensko, ki si prizadeva, da ima rada sebe

Ne drži, da vas ženska ne more imeti rada, dokler ne ljubi sebe. Osebna rast je nenehno delo. Gre za neskončen postopek. Mogoče jo bo en dan preplavila samozavest, naslednji dan pa izbruhi negotovosti. Ne morete je obsojati, ker ima težave s svojim odsevom v ogledalu, prtljago in samopodobo.

Namesto da bi iskali žensko, ki je samozavestna štiriindvajset ur na dan. Osebo brez napak, raje najdite žensko, ki si prizadeva imeti rada sebe.

Takšno, ki ima precej slabih dni, a jim nikoli ne dovoli, da bi bili dolgo v njeni družbi. Žensko, ki vlaga vase, saj bo toliko vložila tudi vajino zvezo.

Ne glede na to, ali se ima rada ali ne, to nima nič skupnega s količino ljubezni do vas. V njenih očeh ste popolni. Prijazni, iskreni, ljubljeni.

Zaljubi se v žensko, ki ima rada – sebe! Foto: Laura Esposito

Enostavno vas je ljubiti. Ljubiti sebe je veliko bolj zapleteno.

Poiščite žensko, ki vam pokaže svoj resnični obraz

Poiščite žensko, ki ne obžaluje svojih čustev in občutkov. Žensko, ki je odkrita, ki vam pove, kako se počuti, preden jo povprašate o tem. Tisto, ki ne daje mešanim signalov in se ne igra. Ne pusti vas v ugibanjih. Takšno, ki se ne nadene maske lažnega nasmeha in se pretvarja. Žensko, ki je z vami. Nenehno.

Takšno, ki se pred vami zjoka, namesto da bi izginila v drugo sobo, samo zaradi tega, da vam ne bo neprijetno.

Tisto, ki vam bo zaupala vso težko preteklo prtljago in zapletene podrobnosti o tem, kaj je preživela, preden sta se srečala. Tisto, ki vam daje neposredne odgovore na vprašanja, tudi če imata težek pogovor, ker vam zaupa.

Poiščite žensko, ki se zaveda, da ima slabe navade, ki jih mora prekiniti, in strah, ki ga mora premagati – vendar se dejansko trudi, da bi se izboljšala.

Takšno, ki se želi postati boljša različica ženske, ki je bila včeraj.

Poiščite žensko, ki se trudi popraviti svoje napake – in jih tudi prizna

Tisto, ki se trudi najti ravnotežje med svojo kariero in zasebnim življenjem, a kljub vsemu najde čas, za vas, ko jo potrebujete.

Poiščite žensko, ki se zaveda sebe, ki prizna svoje slabosti, in se zaveda, da jo čaka še dolga pot. Delala bo napake, a verjame, da ji bo uspelo, ker se trudi po svojih najboljših močeh. Dela na sebi in si prizadeva ustvariti uspešno življenje – s teboj.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!