Villa Marceline: čudovita kamnita vila na otoku Prvić

Foto: booking.com

Čudovita Villa Marceline, ki se nahaja na otoku Prvić, je prava oaza miru, saj se v osrčju sredozemske narave povsem otresete stresa in vrveža.

Otok Prvić slovi je eden tistih, kjer vas ne bosta motila avtomobilski hrup in turistični vrvež. Slikoviti otoček je bil nekoč prebivališče ribičem in nasadom oljk, dandanes pa ta čudoviti morski raj odkrivajo tudi turisti. Le nekaj metrov od obale se na otočku nahaja tudi Villa Marceline, ki je kot nalašč za vse, ki si želijo umirjenih počitnic.

V njej se lahko udobno namesti do deset oseb, saj je gostom na voljo pet lično opremljenih spalnic, od tega štiri z balkonom. V pritličju najdete sodobno opremljeno kuhinjo, jedilnico in lepo opremljen dnevni prostor, kjer ob poletni vročini lahko brskate po Netflixu ali se družite ob družabnih igrah. Poleg dnevnih prostorov je v pritličju tudi spalnica, štiri pa se nahajajo še v prvem nadstropju.

Na vrtu, ki mu zasebnost zagotavlja kamnit zid, se nahaja velik bazen in deset udobnih ležalnikov za sončenje in poležavanje. Če si zaželite piknik, v sklopu vile najdete tudi zunanji žar, za lastnike čolnov je na voljo tudi privez v bližini. Kolikor vam priprava hrane na počitnicah ne leži, se lahko na otočku Prvić prepustite čudoviti kulinariki, uživate pa lahko tudi med raziskovanjem številnih plaž in zanimivih jam.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!